Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în săptămâna 21-27 octombrie 2019, singurul eveniment astrologic important va avea loc pe data de

23 octombrie, la ora 20:28, ora Bucureștiului, când Soarele va intra în semnul Scorpion.

În acest sediu, guvernatorul vieții ne va aduce, în următoarele patru săptămâni, la cunoștință faptul că avem foarte multe de rezolvat față de noi, de sufletul/trupul nostru, de persoane apropiate, prieteni, parteneri, șefi.

Mai mult decât atât, următoarea perioadă va fi marcată și de intrarea lui Mercur în mers retrograd de pe data de 31 octombrie.

Efectele se vor simți încă de la finele intervalului analizat de noi, din 27 octombrie, când va intra în mișcare de staționare. La finele săptămânii vom avea și influența fazei de Lună nouă ce va avea loc pe 28 octombrie. Acest moment va face subiectul analizei săptămânii celei ce va urma.

Loading...

De aceea, atenționarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna care urmează este să fim mai atenți la oportunitățile din viața noastră, să le dăm curs.

Dacă se impun niște schimburi de replici între noi și membrii familiei sau persoanele la care am ținut, ar fi bine să le dăm curs pentru că în spatele acestor provocări stă Uranus, planeta schimbărilor neașteptate, ce va face încă de pe 23 octombrie și până la sfârșitul lui 28 octombrie, opoziție la grad perfect cu Soarele, în tranzit prin Scorpion.

Acesta va face ca noi să ne reinventăm, să ne descoperim niște blocaje ce țin fie de posesivitate, fie de gelozie, fie poate chiar de manipulare față de cei din jurul nostru, de ce nu, poate alții exercită aceste lucruri față de noi. Tocmai de aceea trebuie să le identificăm, să vedem de ce ne sunt valabile sau necesare acele situații în viața noastră.

INEDIT! A apărut Horoscop 2020!!!

În altă ordine de idei, toată această săptămână vorbește și de suprapunerea lui Venus, planeta dragostei, peste Mercur, planeta comunicării, deci vedem nevoia de afectiune, complimente, implicare în tot felul de conjuncturi pentru a ne încărca bateriile cu iubire.

Există posibilitatea în cazul multor zodii să aibă parte de noi oportunități, aici vorbim fie prin prisma locului de muncă, fie prin prisma partenerilor, rețelelor de socializare. Nevoia de iubire vine din interior, dar nu se rezolvă cu exteriorul, cu cineva nou în viața noastră, ci mai degrabă cu o atentă observare asupra felului în care noi ca persoane ne distrugem încrederea și stima de sine.

Următoarea perioadă, până la sfârșitul lui noiembrie 2019, Universul ne susține orice plan inițiem pe tot ceea ce înseamnă partea de reflexie, introspecție, ascultare a intuiției și lucrul cu propria persoană, de fapt lucru cu umbra și dependențele noastre.

Dacă vom fugi de această provocare, ne vom duce în partea materială și vom avea parte de multe nemulțumiri/suferințe generate de persoanele dragi nouă, tocmai pentru a ne interioriza și a ne da seama că undeva am greșit.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.