HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 20-23 Mai, nativii Vărsător vor fi mai detașați de tot ce implică activități practice, o să

vă focusați mai mult pe suflet, pentru a găsi răspunsuri la tot ceea ce se petrece în viața voastră, fără să aibă o explicație.

Dacă sunteți implicați în probleme cu statul/legea, între 20-21 Mai o să primiți o veste, informații despre un proces, despre persoanele care altă dată v-au fost alături și acum s-au întors împotriva voastră.

Vor fi Vărsători care se vor confrunta cu probleme în a se concentra pe activitățile practice, totul va pleca de la o veste neașteptată venită din partea partenerului: fie acestuia i s-a propus să muncească în alt oraș/stat, fie nu i s-a aprobat un credit sau o mărire de salariu etc. Situațiile vor fi diverse, însă toate au în comun o nemulțumire venită din partea partenerului.

Loading...

Intrarea Soarelui și a lui Mercur pe 21 Mai, în Gemeni, îndulcește pentru 4 săptămâni starea voastră mentală, veți fi mai încrezători în forțele proprii, plus că veți avea bucurii din partea copiilor/proiectelor concepute de voi.

Agitația psihică adusă de aceste tranzite prin casa creativității, a distracției, activează instinctul de a petrece, de a flirta cu persoane de sex opus, de a vă îndrăgosti. Mai mult decât atât, între 23-26 Mai Luna ajunge în semnul vostru, oferind mai multă vitalitate în a face ordine și disciplină în viața voastră.

La locul de muncă, tranzitul lui Marte prin Rac face să primiți tot felul de oferte/tentații favorabile pe moment, însă în perspectivă sunt foarte șubrede, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să cereți părerea unui specialist legat de acel domeniu, plus că trebuie avut în vedere orice termen contractual.

Dacă sunteți pe cont propriu, atunci această săptămână vă aduce imaginație, creativitate, oameni noi extrem de bine pregătiți, care să vă ajute să treceți la un alt nivel.

Pe partea de sănătate, rămâne în continuare atenționarea pentru doamnele însărcinate, cu privire la un posibil avort spontan, venit pe baza stresului, oboselii, lipsei de vitamine din corp, efortului fizic, supărărilor, dependențelor.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.