HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 20-23 Mai, nativii Vărsător vor fi mai detașați de tot ce implică activități practice, o să

vă focusați mai mult pe suflet, pentru a găsi răspunsuri la tot ceea ce se petrece în viața voastră, fără să aibă o explicație.

Dacă sunteți implicați în probleme cu statul/legea, între 20-21 Mai o să primiți o veste, informații despre un proces, despre persoanele care altă dată v-au fost alături și acum s-au întors împotriva voastră.

Vor fi Vărsători care se vor confrunta cu probleme în a se concentra pe activitățile practice, totul va pleca de la o veste neașteptată venită din partea partenerului: fie acestuia i s-a propus să muncească în alt oraș/stat, fie nu i s-a aprobat un credit sau o mărire de salariu etc. Situațiile vor fi diverse, însă toate au în comun o nemulțumire venită din partea partenerului.

Intrarea Soarelui și a lui Mercur pe 21 Mai, în Gemeni, îndulcește pentru 4 săptămâni starea voastră mentală, veți fi mai încrezători în forțele proprii, plus că veți avea bucurii din partea copiilor/proiectelor concepute de voi.

Agitația psihică adusă de aceste tranzite prin casa creativității, a distracției, activează instinctul de a petrece, de a flirta cu persoane de sex opus, de a vă îndrăgosti. Mai mult decât atât, între 23-26 Mai Luna ajunge în semnul vostru, oferind mai multă vitalitate în a face ordine și disciplină în viața voastră.

La locul de muncă, tranzitul lui Marte prin Rac face să primiți tot felul de oferte/tentații favorabile pe moment, însă în perspectivă sunt foarte șubrede, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să cereți părerea unui specialist legat de acel domeniu, plus că trebuie avut în vedere orice termen contractual.

Dacă sunteți pe cont propriu, atunci această săptămână vă aduce imaginație, creativitate, oameni noi extrem de bine pregătiți, care să vă ajute să treceți la un alt nivel.

Pe partea de sănătate, rămâne în continuare atenționarea pentru doamnele însărcinate, cu privire la un posibil avort spontan, venit pe baza stresului, oboselii, lipsei de vitamine din corp, efortului fizic, supărărilor, dependențelor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.