HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: ziua de Luni aduce nativilor Taur confirmarea că tot ce au pus la cale pe 19 Mai se realizează, plus că Soarele pe ultimele grade în

semnul vostru vă oferă susținerea necesară pentru a iniția tot felul de acte ce trebuie semnate/validate în următoarele 2 săptămâni.

Pe 21 Mai, Mercur intră în Gemeni, în domiciliu, aducându-vă din această poziție în următoarele 3-4 săptămâni o mai bună viziune asupra banilor, noi contracte, șanse mari de a vă angaja sau de a da curs unei oferte ce vine din străinătate.

Taurii care doresc să studieze ceva nou, pentru a se reprofila în carieră, au începând cu această zi, până pe 23 Iunie, șanse mari de a duce la bun sfârșit acest plan. Chiar ar fi de urmat aceste gânduri, întrucât veți întâlni oameni care vă vor ajuta, veți intra în tot felul de conjuncturi care să vă ajute.

Loading...

La scurt timp, Soarele intră tot pe 21 Mai în Gemeni, activând la rândul său șansele de a vă înmulți banii. Guvernatorul vieții practic începe să vă ofere noi perspective asupra resurselor, o să începeți să materializați planurile ce au fost concepute între 5-19 Mai.

Dacă aveți datorii, vedem ca după 4 Iunie să reușiți să le achitați, iar dacă aveți în plan să faceți o investiție importantă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mai așteptați, deoarece ideile voastre se schimbă acum de la o săptămână la alta și până la mijlocul lui August nu o să fiți mulțumiți de ceea ce faceți. 

Un singur element vă poate destabiliza toate aceste planuri pe linia profesională/financiară, și anume, ruperea unor legături de prietenie de la faptul că cei din jur profită neîncetat de încrederea voastră.

Pe plan afectiv, între 22-25 Iunie partenerul va veni cu tot felul de propuneri de a iniția o afacere, de a planifica bugetul familiei, în condițiile în care trebuie să participați la un eveniment.

Doamnele în această săptămână vor simți nevoia să schimbe ceva la aspectul fizic, la stilul alimentar, de aceea cel mai probabil și partenerul se va conforma acestor schimbări.

Pe weekend, se observă distracție, voie bună, participare la tot felul de activități sociale, conferințe, cursuri, petreceri unde aveți șanse mari de a lega relații de prietenie de durată.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la jocurile alimentare, întrucât pot să aducă dezechilibre pe partea hepatică.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.