HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: ziua de Luni aduce nativilor Taur confirmarea că tot ce au pus la cale pe 19 Mai se realizează, plus că Soarele pe ultimele grade în

semnul vostru vă oferă susținerea necesară pentru a iniția tot felul de acte ce trebuie semnate/validate în următoarele 2 săptămâni.

Pe 21 Mai, Mercur intră în Gemeni, în domiciliu, aducându-vă din această poziție în următoarele 3-4 săptămâni o mai bună viziune asupra banilor, noi contracte, șanse mari de a vă angaja sau de a da curs unei oferte ce vine din străinătate.

Taurii care doresc să studieze ceva nou, pentru a se reprofila în carieră, au începând cu această zi, până pe 23 Iunie, șanse mari de a duce la bun sfârșit acest plan. Chiar ar fi de urmat aceste gânduri, întrucât veți întâlni oameni care vă vor ajuta, veți intra în tot felul de conjuncturi care să vă ajute.

La scurt timp, Soarele intră tot pe 21 Mai în Gemeni, activând la rândul său șansele de a vă înmulți banii. Guvernatorul vieții practic începe să vă ofere noi perspective asupra resurselor, o să începeți să materializați planurile ce au fost concepute între 5-19 Mai.

Dacă aveți datorii, vedem ca după 4 Iunie să reușiți să le achitați, iar dacă aveți în plan să faceți o investiție importantă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mai așteptați, deoarece ideile voastre se schimbă acum de la o săptămână la alta și până la mijlocul lui August nu o să fiți mulțumiți de ceea ce faceți.

Un singur element vă poate destabiliza toate aceste planuri pe linia profesională/financiară, și anume, ruperea unor legături de prietenie de la faptul că cei din jur profită neîncetat de încrederea voastră.

Pe plan afectiv, între 22-25 Iunie partenerul va veni cu tot felul de propuneri de a iniția o afacere, de a planifica bugetul familiei, în condițiile în care trebuie să participați la un eveniment.

Doamnele în această săptămână vor simți nevoia să schimbe ceva la aspectul fizic, la stilul alimentar, de aceea cel mai probabil și partenerul se va conforma acestor schimbări.

Pe weekend, se observă distracție, voie bună, participare la tot felul de activități sociale, conferințe, cursuri, petreceri unde aveți șanse mari de a lega relații de prietenie de durată.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la jocurile alimentare, întrucât pot să aducă dezechilibre pe partea hepatică.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.