HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: după 2-3 săptămâni extrem de pasionale pe partea sentimentală, nativii Scorpion revin cu picioarele pe Pământ, întrucât încep

să fie presați de probleme financiare. Pe 21 Mai, atât Mercur cât și Soarele intră în casa secretelor, divorțului, problemelor de sănătate, activând astfel unele situații ce nu au fost rezolvate în ultimele 2-3 luni.

Dacă sunteți implicați într-un proces, cel mai sigur între 23-25 Mai poate să vă vină acasă o citație. Pot veni pentru unii nativi și facturi/chitanțe de plătit la instituțiile statului.

Dacă sunteți de relativ puțin timp despărțiți sau certați cu o persoană dragă, în această săptămănă veți începe să elaborați o strategie pentru a o aduce înapoi în viața voastră, cu toate că șansele de a remedia situația sunt minime.

Loading...

Mai mult decât atât, Scorpionii vor afla secrete cu privire la prieteni/rude, ce îi pot destabiliza. Cert este că începând cu acest interval luat în calcul, în următoarele 3 săptămâni veți asista la multe schimbări de situație în ceea ce privește felul în care sunteți tratați de cei din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă păstrați calmul, doar așa o să dați impresia că vă este indiferentă orice veste, cu toate că în suflet o să simțiți totul ca pe o trădare.

La mijloc este vorba de invidie, orgoliu, mândrie, stări pe care voi le-ați afișat la finele lui 2018, iar acum încep să apară consecințe.

Pe partea profesională/financiară, între 21-24 Mai apare șansa să intrați în posesia unei sume de bani, cu care cel mai probabil în weekend o să încercați să organizați o petrecere acasă, să mergeți într-o deplasare, să achiziționați ceva util în casă.

Examenele, cursurile de perfecționare, conferințele sunt extrem de avantajate în această perioadă, mai exact între 23-25 Mai.

Relația sentimentală este animată de tot felul de declarații, discuții siropoase, venite de la partener, care vă pun în ipostaze incomode, deoarece nu credeți că este momentul să faceți destăinuiri.

Scorpionii pot da curs unor idile ce pot să apară la orice pas, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți extrem de atenți la faptul că sunteți foarte fertili în următoarele 4 săptămâni.

Dacă se dorește oficializarea relației, conceprea copiilor, trecerea la un alt nivel în relație, atunci vă încurajăm să spuneți ceea ce simțiți partenerului, chiar dacă nu este în firea voastră să vă exprimați așa.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.