HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: după 2-3 săptămâni extrem de pasionale pe partea sentimentală, nativii Scorpion revin cu picioarele pe Pământ, întrucât încep

să fie presați de probleme financiare. Pe 21 Mai, atât Mercur cât și Soarele intră în casa secretelor, divorțului, problemelor de sănătate, activând astfel unele situații ce nu au fost rezolvate în ultimele 2-3 luni.

Dacă sunteți implicați într-un proces, cel mai sigur între 23-25 Mai poate să vă vină acasă o citație. Pot veni pentru unii nativi și facturi/chitanțe de plătit la instituțiile statului.

Dacă sunteți de relativ puțin timp despărțiți sau certați cu o persoană dragă, în această săptămănă veți începe să elaborați o strategie pentru a o aduce înapoi în viața voastră, cu toate că șansele de a remedia situația sunt minime.

Mai mult decât atât, Scorpionii vor afla secrete cu privire la prieteni/rude, ce îi pot destabiliza. Cert este că începând cu acest interval luat în calcul, în următoarele 3 săptămâni veți asista la multe schimbări de situație în ceea ce privește felul în care sunteți tratați de cei din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă păstrați calmul, doar așa o să dați impresia că vă este indiferentă orice veste, cu toate că în suflet o să simțiți totul ca pe o trădare.

La mijloc este vorba de invidie, orgoliu, mândrie, stări pe care voi le-ați afișat la finele lui 2018, iar acum încep să apară consecințe.

Pe partea profesională/financiară, între 21-24 Mai apare șansa să intrați în posesia unei sume de bani, cu care cel mai probabil în weekend o să încercați să organizați o petrecere acasă, să mergeți într-o deplasare, să achiziționați ceva util în casă.

Examenele, cursurile de perfecționare, conferințele sunt extrem de avantajate în această perioadă, mai exact între 23-25 Mai.

Relația sentimentală este animată de tot felul de declarații, discuții siropoase, venite de la partener, care vă pun în ipostaze incomode, deoarece nu credeți că este momentul să faceți destăinuiri.

Scorpionii pot da curs unor idile ce pot să apară la orice pas, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți extrem de atenți la faptul că sunteți foarte fertili în următoarele 4 săptămâni.

Dacă se dorește oficializarea relației, conceprea copiilor, trecerea la un alt nivel în relație, atunci vă încurajăm să spuneți ceea ce simțiți partenerului, chiar dacă nu este în firea voastră să vă exprimați așa.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.