HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: ce poate fi mai frumos decât un început de săptămână cu vești bune la locul de muncă, în sfârșit reușiți să duceți la final

un proiect la care lucrați de ceva timp. Dacă o să aveți de efectuat o tranzacție între 20-22 Mai, șansele de a se finaliza totul cu bine sunt de peste 90%.

Vor fi și nativi care se vor confrunta cu unele stări de neliniște la adresa unei persoane dragi, ce a mai avut probleme de sănătate în ultimele luni, posibil să fie nevoie să mergeți cu aceasta la spital.

Pe 21 Mai, Mercur ajunge în casa a XII-a, ceea ce va face pentru următorele 3 săptămâni să fiți mai analitici, mai sceptici la tot ce vine din exterior, vă veți focusa pe suflet, iubire etc.

Loading...

Cei care desfășoară activități spirituale sau își folosesc intuiția zi de zi vor avea parte de multe revelații, acestea, evident, vor viza unele trăsături de caracter pe care le manifestați, urmând a lua măsuri, pentru a deveni mai liberi.

Vorbeam și în săptămânile anterioare la voi de ruperea unor legături karmice, cu persoane ce vă folosesc sau care vă limitează liberul arbitru.

Pentru a identifica aceste stări, vă oferim câteva sugestii: în relațiile în care tratați totul cu diplomație, doar din considerente de politețe, însă nu ați dori să aveți contact cu acele persoane, vă spunem că se creează o astfel de situație karmică care se poate rupe acum sau se poate reveni fix în aceeași ipostază în viețile anterioare, tocmai pentru a vă învăța pe voi lecția de a spune lucrurilor pe nume.

Cei mai mulți Raci sunt în astfel de cazuri pe partea sentimentală, întrucât sunt implicați de mult timp într-o relație, însă sentimentele de iubire/sinceritate nu mai fac acea legătură de durată, plus că mulți între timp și-au pătat conștiința interacționând cu alte persoane de sex opus.... În astfel de cazuri, dacă nu mai are sens să fiți implicați, nu ar trebui să fiți egoiști cu celălalt, deoarece el simte că voi nu mai sunteți cu sufletul acolo (în relație).

Cert este că pe aceste sentimente de limitări din partea familiei/ afacerilor la comun/ copiilor/ sănătății o să mai reveniți, urmând ca până la finele lui Ianuarie 2020 să găsiți o modalitate de a ieși din stres.

Pe finele săptămânii o să aveți întâlniri cu șefi/ colaboratori/ colegi de muncă ce vă pot propune o colaborare după program.

Soarele tot din 21 Mai pentru următoarele 4 săptămâni vă oferă noi perspective asupra relațiilor interumane, ducând în multe cazuri la rupturi/certuri/neplăceri pe fondul unor păreri diferite. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la trafic, mai ales între 21-23 Mai, când Marte este pus la încercare de opoziția cu Luna, din Capricorn.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

ZODIA FECIOARA. SANATATE si organe sensibile pentru fecioara
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop SANATATE. Boli Sobolan 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil
GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.