HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: ce poate fi mai frumos decât un început de săptămână cu vești bune la locul de muncă, în sfârșit reușiți să duceți la final

un proiect la care lucrați de ceva timp. Dacă o să aveți de efectuat o tranzacție între 20-22 Mai, șansele de a se finaliza totul cu bine sunt de peste 90%.

Vor fi și nativi care se vor confrunta cu unele stări de neliniște la adresa unei persoane dragi, ce a mai avut probleme de sănătate în ultimele luni, posibil să fie nevoie să mergeți cu aceasta la spital.

Pe 21 Mai, Mercur ajunge în casa a XII-a, ceea ce va face pentru următorele 3 săptămâni să fiți mai analitici, mai sceptici la tot ce vine din exterior, vă veți focusa pe suflet, iubire etc.

Cei care desfășoară activități spirituale sau își folosesc intuiția zi de zi vor avea parte de multe revelații, acestea, evident, vor viza unele trăsături de caracter pe care le manifestați, urmând a lua măsuri, pentru a deveni mai liberi.

Vorbeam și în săptămânile anterioare la voi de ruperea unor legături karmice, cu persoane ce vă folosesc sau care vă limitează liberul arbitru.

Pentru a identifica aceste stări, vă oferim câteva sugestii: în relațiile în care tratați totul cu diplomație, doar din considerente de politețe, însă nu ați dori să aveți contact cu acele persoane, vă spunem că se creează o astfel de situație karmică care se poate rupe acum sau se poate reveni fix în aceeași ipostază în viețile anterioare, tocmai pentru a vă învăța pe voi lecția de a spune lucrurilor pe nume.

Cei mai mulți Raci sunt în astfel de cazuri pe partea sentimentală, întrucât sunt implicați de mult timp într-o relație, însă sentimentele de iubire/sinceritate nu mai fac acea legătură de durată, plus că mulți între timp și-au pătat conștiința interacționând cu alte persoane.... În astfel de cazuri, dacă nu mai are sens să fiți implicați, nu ar trebui să fiți egoiști cu celălalt, deoarece el simte că voi nu mai sunteți cu sufletul acolo (în relație).

Cert este că pe aceste sentimente de limitări din partea familiei/ afacerilor la comun/ copiilor/ sănătății o să mai reveniți, urmând ca până la finele lui Ianuarie 2020 să găsiți o modalitate de a ieși din stres.

Pe finele săptămânii o să aveți întâlniri cu șefi/ colaboratori/ colegi de muncă ce vă pot propune o colaborare după program.

Soarele tot din 21 Mai pentru următoarele 4 săptămâni vă oferă noi perspective asupra relațiilor interumane, ducând în multe cazuri la rupturi/certuri/neplăceri pe fondul unor păreri diferite. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la trafic, mai ales între 21-23 Mai, când Marte este pus la încercare de opoziția cu Luna, din Capricorn.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.