HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: încep pentru nativii Leu să vină veștile bune, aici ne referim în mod special la partea de carieră/muncă, întrucât Marte, din casa

a XII-a, vă oferă o mai bună focusare asupra planurilor inițiate până pe 20 Mai. Dacă Luni veți merge la un interviu, examen, test, o să aveți șanse mari să fiți acceptați în condițiile impuse de voi.

Pe 21 Mai, Mercur intră în domiciliu, în Gemeni, unde va activa pentru voi relațiile de prietenie, apropierea de Divinitate, întâmplările neașteptate ce vă pot ajuta să vă schimbați domiciliul, locul de muncă, starea de vitalitate etc.

La scurt timp, tot pe 21 Mai, Soarele intră tot în casa a XI-a, amplificând cele spune mai sus pe durata celor 4 săptămâni de staționare în acest element de aer, ce vă este benefic pentru a vă reorganiza pe partea profesională.

Loading...

Mulți Lei vor simți nevoia de a ieși, de a se distra, de a discuta sincer cu partenerul despre viitor, poate chiar organizând o excursie cu prietenii etc. Starea de oboseală, apatie, depresie din ultimele 3-4 săptămâni va dispărea, întrucât veți vedea rezultate palpabile în viața de zi cu zi.

Între 22-24 Mai, o să vă focusați pe relația de cuplu, mai exact pe problemele ce apar în viața partenerului la locul de muncă, sfaturile voastre sunt vitale pentru acesta, doar dacă le va lua în seamă.

Romantismul, dragostea la prima vedere, declarațiile siropoase vă fac viața mai senină între 24-26 Mai, când există predispoziția să dați curs unor tentații (doar acolo unde este cazul) ce vin din exterior. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați în această perioadă jocurile de noroc, toate strategiile prin care doriți să vă măriți câștigurile peste noapte, întrucât vor aduce pagubă.

Pe partea de sănătate, începe un nou episod ce vizează problemele cu oasele: fracturi, luxații, accidentări etc. și dezechilibre hormonale, ce vor conduce în final la probleme nervoase. 

Masculii Leu pot fi provocați pe partea fizică, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să vă stăpâniți instinctul de a riposta, întrucât se poate crea, după cum spuneam în prezentarea generală, karmă între voi și acea persoană.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului
Te poți epuiza dacă nu-ți controlezi pornirile amoroase.
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: datorită faptului că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.