HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: încep pentru nativii Leu să vină veștile bune, aici ne referim în mod special la partea de carieră/muncă, întrucât Marte, din casa

a XII-a, vă oferă o mai bună focusare asupra planurilor inițiate până pe 20 Mai. Dacă Luni veți merge la un interviu, examen, test, o să aveți șanse mari să fiți acceptați în condițiile impuse de voi.

Pe 21 Mai, Mercur intră în domiciliu, în Gemeni, unde va activa pentru voi relațiile de prietenie, apropierea de Divinitate, întâmplările neașteptate ce vă pot ajuta să vă schimbați domiciliul, locul de muncă, starea de vitalitate etc.

La scurt timp, tot pe 21 Mai, Soarele intră tot în casa a XI-a, amplificând cele spune mai sus pe durata celor 4 săptămâni de staționare în acest element de aer, ce vă este benefic pentru a vă reorganiza pe partea profesională.

Mulți Lei vor simți nevoia de a ieși, de a se distra, de a discuta sincer cu partenerul despre viitor, poate chiar organizând o excursie cu prietenii etc. Starea de oboseală, apatie, depresie din ultimele 3-4 săptămâni va dispărea, întrucât veți vedea rezultate palpabile în viața de zi cu zi.

Între 22-24 Mai, o să vă focusați pe relația de cuplu, mai exact pe problemele ce apar în viața partenerului la locul de muncă, sfaturile voastre sunt vitale pentru acesta, doar dacă le va lua în seamă.

Romantismul, dragostea la prima vedere, declarațiile siropoase vă fac viața mai senină între 24-26 Mai, când există predispoziția să dați curs unor tentații (doar acolo unde este cazul) ce vin din exterior. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați în această perioadă jocurile de noroc, toate strategiile prin care doriți să vă măriți câștigurile peste noapte, întrucât vor aduce pagubă.

Pe partea de sănătate, începe un nou episod ce vizează problemele cu oasele: fracturi, luxații, accidentări etc. și dezechilibre hormonale, ce vor conduce în final la probleme nervoase.

Masculii Leu pot fi provocați pe partea fizică, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să vă stăpâniți instinctul de a riposta, întrucât se poate crea, după cum spuneam în prezentarea generală, karmă între voi și acea persoană.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.