HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni au parte de cea mai bună săptămână din 2019 în acest interval. Pe 21 Mai, atât Mercur, guvernatorul vostru, intră în

domiciliu, cât și Soarele poposește la voi. În plus, aceștia se vor afla în conjuncție până la începutul săptămânii viitoare.

De aceea, o să beneficiați de o mai bună focusare pe partea psihică, încredere în ceea ce ziceți, o să aveți parte de carismă, fără să vă doriți o să atrageți atenția celor din jur, în sensul bun.

După luni cumplite de restricționare pe partea energetică/mentală, în sfârșit începe să se ia ceața din jurul vostru, numai că relațiile interumane sunt deja deteriorate de opoziția la grad perfect Saturn retrograd-Nodul Nord, care cere din perspectiva voastră mai multă responsabilitate/disciplină.

În primă fază, între 22-24 Mai o să vă focusați atenția pe studii, examene, discuții la nivel înalt, poate chiar participarea la un curs, unde să înțelegeți mai bine ce se petrece cu voi.

Vor fi și Gemeni care vor simți nevoia să primească ajutor specializat din partea unui terapeut, preot, psiholog, astrolog, tocmai pentru a înțelege ce se petrece cu ei, ceea ce pe moment vă poate mulțumi, însă va aduce de la sine alte mii de întrebări la care o să găsiți răspuns doar dacă veți fi practici.

Pe weekend, o să vă faceți timp pentru muncă, posibil într-o stare de relaxare să reușiți să vă planificați agenda, să puneți la punct unele detalii/întâlniri ce se pot efectua săptămâna care urmează.

Pe partea sentimentală, Jupiter din casa căsătoriei pe 20-22 Mai este extrem de stresat, simțiți că munciți prea mult, iar partenerul nu depune aceleași eforturi, plus că la capitolul comunicare mai aveți de lucrat. Este adevărat că odată cu intrarea lui Mercur în Gemeni o să fiți mai vorbăreți, numai că lucrurile cu adevărat importante nu se dezbat.

Pe partea de sănătate, o să fiți nevoiți să faceți unele investigații, în special pe partea ginecologică/hormonală.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți sceptici la toate propunerile ce vin pe partea de colaborare, chiar dacă la exterior totul pare bun, în fond vă va restricționa libertatea, dar poate unii nativi au nevoie de aceste lecții. Cert este că vă veți simți mai bine, o să acordați mai mult timp propriei persoane și veți ține cont mai mult de intuiție.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!