HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni au parte de cea mai bună săptămână din 2019 în acest interval. Pe 21 Mai, atât Mercur, guvernatorul vostru, intră în

domiciliu, cât și Soarele poposește la voi. În plus, aceștia se vor afla în conjuncție până la începutul săptămânii viitoare.

De aceea, o să beneficiați de o mai bună focusare pe partea psihică, încredere în ceea ce ziceți, o să aveți parte de carismă, fără să vă doriți o să atrageți atenția celor din jur, în sensul bun.

După luni cumplite de restricționare pe partea energetică/mentală, în sfârșit începe să se ia ceața din jurul vostru, numai că relațiile interumane sunt deja deteriorate de opoziția la grad perfect Saturn retrograd-Nodul Nord, care cere din perspectiva voastră mai multă responsabilitate/disciplină.

Loading...

În primă fază, între 22-24 Mai o să vă focusați atenția pe studii, examene, discuții la nivel înalt, poate chiar participarea la un curs, unde să înțelegeți mai bine ce se petrece cu voi.

Vor fi și Gemeni care vor simți nevoia să primească ajutor specializat din partea unui terapeut, preot, psiholog, astrolog, tocmai pentru a înțelege ce se petrece cu ei, ceea ce pe moment vă poate mulțumi, însă va aduce de la sine alte mii de întrebări la care o să găsiți răspuns doar dacă veți fi practici.

Pe weekend, o să vă faceți timp pentru muncă, posibil într-o stare de relaxare să reușiți să vă planificați agenda, să puneți la punct unele detalii/întâlniri ce se pot efectua săptămâna care urmează.

Pe partea sentimentală, Jupiter din casa căsătoriei pe 20-22 Mai este extrem de stresat, simțiți că munciți prea mult, iar partenerul nu depune aceleași eforturi, plus că la capitolul comunicare mai aveți de lucrat. Este adevărat că odată cu intrarea lui Mercur în Gemeni o să fiți mai vorbăreți, numai că lucrurile cu adevărat importante nu se dezbat.

Pe partea de sănătate, o să fiți nevoiți să faceți unele investigații, în special pe partea ginecologică/hormonală.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți sceptici la toate propunerile ce vin pe partea de colaborare, chiar dacă la exterior totul pare bun, în fond vă va restricționa libertatea, dar poate unii nativi au nevoie de aceste lecții. Cert este că vă veți simți mai bine, o să acordați mai mult timp propriei persoane și veți ține cont mai mult de intuiție.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.