HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Fecioară multe conștientizări cu privire la modul în care sunt văzuți de rude, colegi de muncă,

prieteni, copii, veți fi surprinși de felul în care ceilalți pot să disprețuiască ceea ce faceți. La aceste concluzii veți ajunge în urma unor discuții pe care le veți purta cu privire la o situație ce vă nemulțumește.

O să înțelegeți foarte multe elemente, printre care faptul că mereu i-ați ajutat pe cei din jur, însă efortul nu a fost același din partea opusă, drept pentru care o să simțiți că este necesar după 21 Mai să schimbați foaia, să puneți punctul pe i, să vă îndepărtați de acele persoane.

Pe 21 Mai, Mercur, guvernatorul vostru, intră în Gemeni, pe casa carierei, deschizând noi orizonturi pe partea de carieră, cel mai sigur o să luați voi inițiativă, o să mergeți la interviuri, o să vă faceți, dacă este cazul, publicitate, pentru a deveni mai vizibili cu ceea ce practicați.

La interval de câteva ore și Soarele intră tot pe casa a X-a, unde va staționa în următoarele 4 săptămâni, activând noi resurse de a câștiga bani, de a obține popularitate etc. Dacă o să aveți de finalizat lucrări științifice, întocmit acte, ce vă sunt de folos pentru a obține avize, documente oficiale, zilele de 21-25 Mai vă sunt de folos.

Pe plan sentimental, opoziția Marte-Lună, din 21-22 Mai, vă lasă multe semne de întrebare cu privire la sentimentele manifestate de voi față de partener, simțiți că lipsește ceva, că s-a ajuns într-o situație de plafonare, ce nu mai dispare, că ar fi indicat să comunicați mai mult.

Dacă sunteți singuri, pe weekend apar șanse mari de a întâlni persoane ce vă pot deveni în viitor parteneri, numai că o să aveți o stare de reticență cu privire la aceste tendințe, poate și pentru că ați obosit în ultimii 2-3 ani în relațiile tensionate în care v-ați aflat.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la ceea ce spuneți la locul de muncă despre colegi, șefi, familie, șansele de a fi implicați în scandaluri sunt mari. În concluzie, vă recomandăm să fiți mai toleranți la ceea ce vine din exterior, încercați să nu vă mai supărați pe firea umană, ar fi cazul să îi acceptați pe ceilalți așa cum sunt, fără a încerca să îi schimbați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.