HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Fecioară multe conștientizări cu privire la modul în care sunt văzuți de rude, colegi de muncă,

prieteni, copii, veți fi surprinși de felul în care ceilalți pot să disprețuiască ceea ce faceți. La aceste concluzii veți ajunge în urma unor discuții pe care le veți purta cu privire la o situație ce vă nemulțumește.

O să înțelegeți foarte multe elemente, printre care faptul că mereu i-ați ajutat pe cei din jur, însă efortul nu a fost același din partea opusă, drept pentru care o să simțiți că este necesar după 21 Mai să schimbați foaia, să puneți punctul pe i, să vă îndepărtați de acele persoane.

Loading...

Pe 21 Mai, Mercur, guvernatorul vostru, intră în Gemeni, pe casa carierei, deschizând noi orizonturi pe partea de carieră, cel mai sigur o să luați voi inițiativă, o să mergeți la interviuri, o să vă faceți, dacă este cazul, publicitate, pentru a deveni mai vizibili cu ceea ce practicați.

La interval de câteva ore și Soarele intră tot pe casa a X-a, unde va staționa în următoarele 4 săptămâni, activând noi resurse de a câștiga bani, de a obține popularitate etc. Dacă o să aveți de finalizat lucrări științifice, întocmit acte, ce vă sunt de folos pentru a obține avize, documente oficiale, zilele de 21-25 Mai vă sunt de folos.

Pe plan sentimental, opoziția Marte-Lună, din 21-22 Mai, vă lasă multe semne de întrebare cu privire la sentimentele manifestate de voi față de partener, simțiți că lipsește ceva, că s-a ajuns într-o situație de plafonare, ce nu mai dispare, că ar fi indicat să comunicați mai mult.

Dacă sunteți singuri, pe weekend apar șanse mari de a întâlni persoane ce vă pot deveni în viitor parteneri, numai că o să aveți o stare de reticență cu privire la aceste tendințe, poate și pentru că ați obosit în ultimii 2-3 ani în relațiile tensionate în care v-ați aflat.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la ceea ce spuneți la locul de muncă despre colegi, șefi, familie, șansele de a fi implicați în scandaluri sunt mari. În concluzie, vă recomandăm să fiți mai toleranți la ceea ce vine din exterior, încercați să nu vă mai supărați pe firea umană, ar fi cazul să îi acceptați pe ceilalți așa cum sunt, fără a încerca să îi schimbați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.