HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Capricorn o stare de irascibilitate, lene, oboseală, detașare de responsabilități. Chiar dacă veți

rezolva tot ce vi se cere la locul de muncă, randamentul vostru va fi scăzut, de aceea o să simțiți că faceți eforturi supraomenești pentru a duce totul la bun sfârșit.

Mintea voastră va fi focusată pe iubire, distracție, amuzament, discuții amuzante alături de partener/copii.

Pe 21 Mai, vibrația se schimbă, Soarele alături de Mercur intră în casa muncii și a sănătății, plus că Luna ajunge în semnul vostru. Toate aceste elemente s-ar traduce ca o renaștere pe partea profesională, deschiderea către noi colaborări, vitalitate sporită, încredere în forțele proprii.

Loading...

Capricornii sunt predispuși la a întâlni persoane noi, care să îi ajute pe plan profesional, mai ales dacă dețin un talent/ hobby.  

Pe partea de sănătate, urmează 4 săptămâni în care o să fiți mai disciplinați cu ceea ce mâncați, când o să consumați acele preparate, posibil chiar să vă înscrieți la o sală etc. Pentru nativii ce s-au confruntat din Aprilie 2019 cu probleme de spate, ficat, inimă, sistem nervos, depresii, după 21-22 Mai o să vă ocupați mai mult de voi, posibil să începeți un tratament, fizioterapie, terapii alternative etc.

Pe partea sentimentală situațiile vor fi multiple, toate diferă de la caz la caz, în substrat se dorește a rezolva o karmă de neam/iubire din viețile anterioare. De aceea, acolo unde nu sunt sentimente, până la finele lunii Iulie 2019 veți fi puși în situația de a lua unele decizii: fie vă implicați mai mult pentru a depăși obstacolele ce apar acum, fie dați curs altor tentații (care sunt la tot pasul în această perioadă), astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Evident, totul se va resimți în funcție de principiile fiecăruia, de valorile morale și de cât iubește în relație. Opoziția Saturn Nodul Nord la grad perfect aduce conștientizări legate de trăsăturile de comportament manifestate de voi, însă preluate de la părinți. Iubirile karmice/pasionale, guvernate de atracție telepatică/magnetică/controlul minții, sunt acum cele care vă animă viața.

Pe weekend o să fiți în sânul familiei, cel mai probabil cu ocazia unui eveniment. O să fiți în formă de zile mari, veți atrage toate privirile asupra voastră. În concluzie, tranzitați de la începutul lui 2019 cea mai grea perioadă a vieții voastre, deoarece Universul dorește schimbarea modului de a iubi/trăi, însă în același timp cea mai frumoasă și karmică etapă în evoluția voastră, ca suflet.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.