HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: între 20-21 Mai, nativii Berbec vor avea de luat decizii radicale pe planul carierei, cel mai probabil veți simți nevoia, cu Soarele

plasat pe ultimele grade în casa banilor, să renegociați salariul, să vă dați demisia acolo unde este cazul, deoarece simțiți că vi se încalcă libertatea/drepturile, să cereți condiții mai bune etc.

Dacă la mijloc sunt complicații de natură sentimentală, atunci totul poate degenera, întrucât o să simțiți poate nevoia de a cere ajutorul autorităților. Evident, situațiile diferă de la un caz la altul, însă toate au în comun faptul că sunteți nemulțumiți la modul concret de modul în care merg lucrurile, mai ales că pe partea financiară se simte deficit.

În situația în care voi sunteți cei care dețineți o afacere, contextul astral cere să găsiți noi mijloace/persoane care să vă ajute să treceți la un alt stadiu, să vă reinventați.

Pe 21 Mai, Soarele intră în casa a III-a, pentru următoarele 4 săptămâni, interval de timp extrem de productiv, deoarece o să reușiți să rezolvați unele probleme ce țin de familie: o moștenire, aflarea unui secret, reluarea unei legături cu un frate ce este distanțat de voi, o relație mai bună cu mama.

Vor fi Berbeci care vor identifica mai ușor între 3-17 Iunie ce trăsături de caracter au moștenit pe linie karmică, aceste constatări vor veni în urma interacțiunilor cu persoane noi.

Examenele, interviurile, călătoriile sunt susținute de tranzitul lui Mercur începând cu 21 Mai, tot în Gemeni. Mesagerul zeilor aflat la el acasă vă va aduce capacitate de a memora, de a improviza, de a rezolva tot felul de demersuri pe partea legală etc.

În acestă săptămână, aceste schimbări vor avea ca manifestare reluarea unor legături de prietenie, ce s-au degradat după 2017, cel mai probabil de la bani.

Pe plan afectiv, am putea spune că între 23-26 Mai o să aveți parte de discuții neașteptate, ce pot să vă surprindă, întrucât partenerul poate să afirme unele păreri despre voi, ce vă pot zugrăvi o altă viziune asupra lui, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Sunteți predispuși, de asemenea, la a lua tura aceasta decizii pe moment cu privire la o investiție, o situație de familie, fără a cere părerea.

În concluzie, intervalul 20-26 Mai este bine aspectat pe partea profesională, chiar dacă inițial am putea spune că o să fiți suprasolicitați moral/fizic.

Pe weekend, vă rezervați timp pentru a vă relaxa, plimba, medita, ruga, veți simți că este necesar să vă puneți gândurile în ordine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.