HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: între 20-21 Mai, nativii Berbec vor avea de luat decizii radicale pe planul carierei, cel mai probabil veți simți nevoia, cu Soarele

plasat pe ultimele grade în casa banilor, să renegociați salariul, să vă dați demisia acolo unde este cazul, deoarece simțiți că vi se încalcă libertatea/drepturile, să cereți condiții mai bune etc.

Dacă la mijloc sunt complicații de natură sentimentală, atunci totul poate degenera, întrucât o să simțiți poate nevoia de a cere ajutorul autorităților. Evident, situațiile diferă de la un caz la altul, însă toate au în comun faptul că sunteți nemulțumiți la modul concret de modul în care merg lucrurile, mai ales că pe partea financiară se simte deficit.

Loading...

În situația în care voi sunteți cei care dețineți o afacere, contextul astral cere să găsiți noi mijloace/persoane care să vă ajute să treceți la un alt stadiu, să vă reinventați.

Pe 21 Mai, Soarele intră în casa a III-a, pentru următoarele 4 săptămâni, interval de timp extrem de productiv, deoarece o să reușiți să rezolvați unele probleme ce țin de familie: o moștenire, aflarea unui secret, reluarea unei legături cu un frate ce este distanțat de voi, o relație mai bună cu mama.

Vor fi Berbeci care vor identifica mai ușor între 3-17 Iunie ce trăsături de caracter au moștenit pe linie karmică, aceste constatări vor veni în urma interacțiunilor cu persoane noi.

Examenele, interviurile, călătoriile sunt susținute de tranzitul lui Mercur începând cu 21 Mai, tot în Gemeni. Mesagerul zeilor aflat la el acasă vă va aduce capacitate de a memora, de a improviza, de a rezolva tot felul de demersuri pe partea legală etc.

În acestă săptămână, aceste schimbări vor avea ca manifestare reluarea unor legături de prietenie, ce s-au degradat după 2017, cel mai probabil de la bani.

Pe plan afectiv, am putea spune că între 23-26 Mai o să aveți parte de discuții neașteptate, ce pot să vă surprindă, întrucât partenerul poate să afirme unele păreri despre voi, ce vă pot zugrăvi o altă viziune asupra lui, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Sunteți predispuși, de asemenea, la a lua tura aceasta decizii pe moment cu privire la o investiție, o situație de familie, fără a cere părerea.

În concluzie, intervalul 20-26 Mai este bine aspectat pe partea profesională, chiar dacă inițial am putea spune că o să fiți suprasolicitați moral/fizic.

Pe weekend, vă rezervați timp pentru a vă relaxa, plimba, medita, ruga, veți simți că este necesar să vă puneți gândurile în ordine.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.