HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii aduce nativilor Balanță noi discuții cu privire la o eventuală tranzacție ce se poate realiza între voi și

un membru de familie, existând de astă dată predispoziția ca voi să cereți un ajutor financiar. Dacă între 20-21 Mai veți fi plecați la drum, în vedea obținerii unor acte/avize, o să reușiți să rezolvați totul între 23-24 Mai.

Relația cu rudele/căminul rămâne în continuare tensionată, mai mult decât atât, pe tranzitul Lunii prin Capricorn, peste cei doi malefici retrograzi, între 21-23 Mai, o să simțiți că a venit momentul să rupeți tăcerea, să spuneți ceea ce vă deranjează.

Dacă locuiți la un loc cu părinții, această săptămână poate să aducă mobilizarea voastră în a vă muta domiciliul, posibil chiar în alt oraș/stat. Cert este că o să treceți prin situații limită în ceea ce privește patrimoniul, raportul cu cei dragi, moștenirile, secretele de familie, tocmai pentru a conștientiza că sunteți copie fidelă a ceea ce încercați să schimbați la ceilalți.

Avantajați vor fi nativii care doresc să achiziționeze case, bunuri, terenuri etc.

Pe weekend, Luna ajunge în casa iubirii/ a copiilor, activând din acest sector starea de agitație, posibilitatea de a pleca alături de partener într-o deplasare, la un eveniment/petrecere. Acest weekend aș zice că vă oferă o altă viziune asupra realității, constatați că toți cei care pozează a fi fericiți ascund în inimă o umbră de nesiguranță, amărăciune, frică etc.

Finele săptămânii poate să aducă pentru Balanțele singure partener, șansele sunt extrem de mari pentru a concepe un copil.

Ziua de 21 Mai schimbă vibrația astrală, deoarece Mercur intră în Gemeni, aducându-vă o mai bună viziune asupra realității, șanse mari de a promova examene/interviuri/ teste, posibilitatea de a pleca în străinătate.

Tot în această zi, la câteva ore distanță, Soarele poposește în casa a IX-a, unde va sta în următoarele 4 săptămâni, mijlocind obținerea de informații cu privire la un nou domeniu de viață, ce poate în viitor să vă aducă bani.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe aspectul de Marte trigon Lilith, ce se menține pe toată durata intervalului analizat, să evitați a face destăinuiri colegilor la locul de muncă despre viața voastră personală, despre problemele financiare, întrucât în curând vor începe să apară bârfele și conflictele.

Starea de oboseală psihică se va mai diminua după 21 Mai, când Soarele intră într-un semn de aer, potențând energia voastră vitală.

Rămâne în continuare pe partea de sănătate atenționarea cu privire la alimentație, la dezechilibrele hormonale, ce pot pune în pericol funcționalitatea tiroidei.

Luna pe 26 Mai se va afla în conjuncție cu Lilith, aducând astfel unele căderi nervoase, atacuri de panică, probleme ce au fost determinate de excese, în combinație cu stres.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.