HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în intervalul 20-26 Mai, vibrația astrală se modifică prin intrarea Soarelui, de pe data

de 21 Mai, și a lui Mercur, în Gemeni. Prin urmare, cele două planete vor face un aspect benefic, favorizând obținerea de informații și inițierea de proiecte ce țin mai mult de comerț, aprobări, examene etc.

Saturn retrograd toată săptămâna se va afla în opoziție la grad perfect cu Nodul Nord, astfel încât toți vom constata că trecutul ne ajunge din urmă, tocmai pentru a înțelege încă o dată faptul că uneori am fost superficiali în luarea unor măsuri.

Decizii radicale/karmice vor avea de luat nativii Rac, Capricorn, Gemeni, Săgetător, Taur, întrucât aceste semne acum sunt cele mai încercate de Univers pentru a se adapta la ceva nou.

Loading...

Mai mult decât atât, Luna între 20-21 Mai va fi în tranzit prin Capricorn, amplificând presiunea interioară ce s-a simțit în ultima perioadă, tocmai pentru a ne trimite cu gândul la copilărie/origini, în încercarea de a identifica cauza nemulțumirilor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.