HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în intervalul 20-26 Mai, vibrația astrală se modifică prin intrarea Soarelui, de pe data

de 21 Mai, și a lui Mercur, în Gemeni. Prin urmare, cele două planete vor face un aspect benefic, favorizând obținerea de informații și inițierea de proiecte ce țin mai mult de comerț, aprobări, examene etc.

Saturn retrograd toată săptămâna se va afla în opoziție la grad perfect cu Nodul Nord, astfel încât toți vom constata că trecutul ne ajunge din urmă, tocmai pentru a înțelege încă o dată faptul că uneori am fost superficiali în luarea unor măsuri.

Decizii radicale/karmice vor avea de luat nativii Rac, Capricorn, Gemeni, Săgetător, Taur, întrucât aceste semne acum sunt cele mai încercate de Univers pentru a se adapta la ceva nou.

Loading...

Mai mult decât atât, Luna între 20-21 Mai va fi în tranzit prin Capricorn, amplificând presiunea interioară ce s-a simțit în ultima perioadă, tocmai pentru a ne trimite cu gândul la copilărie/origini, în încercarea de a identifica cauza nemulțumirilor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.