#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Scorpion

#reclama10#

Horoscop saptamanal: pentru nativii Scorpion, perioada 20-26 ianuarie este una in care e foarte posibil ca disputele sa aiba loc intre credinta religioasa si dogme

#reclama1#

Nativii tind să ajungă la un fel de fanatism în tot ce cred, ce li se arată și asta în detrimentul unor reguli și dogme care sunt impuse și pe care nimeni nu le poate face să aibă un sens sau logică. Atunci intervine această dispută pe care o au în interiorul lor, cum e bine, așa sau așa, dogma sau ce cred în momentul acesta.

Pe acest subiect este foarte posibil ca nativii să înceapă să vorbească, dar din păcate vorbesc prea mult. De data aceasta, curajul nu îi ajută. E bine să fie mai reținuți în a-și exprima ideile acestea și să aștepte o perioadă de timp ca lucrurile fie să se împace între ele, adică credința cu dogma, fie să ajungă să se limpezească, de unde și până unde e credință, de unde și până unde sunt reguli care trebuiesc respectate, unde ai exagerat. E bine să nu-și exprime, deocamdată, nimic din toate acestea.

#reclama7#

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.