#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Sagetator

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in intervalul 20-26 ianuarie, nativii Sagetator sunt un spirit justitiar, insa acestia de obicei sunt un astfel de spirit

#reclama1#

Nativii nu pot să treacă peste un sentimentalism destul de pronunțat atunci când vine vorba de de dreptate. Ca toți nativii, au de făcut dreptate între ceva care li se pare că e nedrept și ceva cu care, sentimental, sunt foarte legați. Pe nativii Săgetător îi macină această problemă, dar nu se lasă.

Acuză o persoană care le este simpatică, poate chiar dragă. Pe de o parte, este impulsul sentimental, pe de altă parte este dorința de dreptate. Sunt dispuși chiar la acțiuni în forță pentru a-și susține cauza. Pe de altă parte, avem o Lună nouă în Vărsător, în casa a II-a, și este vorba de bani și posesiune personale. Sau poate scot la suprafață o nouă abilitate de a munci și de a câștiga bani, o activitate mai creativă și plină de curaj.

#reclama7#

E posibil să înceapă, în această perioadă, o nouă activitate sau să pregătească începerea unei noi activități. Sunt foarte atenți la ceea ce îi înconjoară, în această săptămână, pentru că cei care apar în viața lor, în această săptămână, sunt cei cu care vor merge mai departe.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.