#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Leu

#reclama10#

Horoscop saptamanal: este foarte posibil ca, in aceasta saptamana 20-26 ianuarie, nativii Leu sa fie intr-o situatie destul de dificila

#reclama1#

Sunt îndrăgostiți până peste cap, simt o atracție extraordinară, amoroasă pentru persoana de vizavi și chestiunea asta îi scoate din felul lor destul de rațional de a fi. Nativii Leu sunt pasionali, dar și raționali, și simt că au pierdut controlul și acest lucru îi tensionează foarte tare. Cei din zodia Leu sunt de obicei generoși.

De data aceasta nu pot să spun că sunt egoiști, dar se gândesc la consecințe, nu mai au curajul să se arunce, își dau seama că s-au aruncat foarte tare într-o pasiune în care au sentimentul că le scapă controlul. E posibil să aibă un control, rațiunea să le aducă niște idei sau cel mai bine este să stea de vorbă cu partenerul de viață pentru că comunicarea cu acesta sau cu aceasta poate să le aducă idei bune, o salvare a situației, o mână întinsă.

#reclama7#

E posibil să stea de vorbă chiar cu partenerul de afaceri, dacă cu acesta are o prietenie mai strânsă. În orice caz, e bine să se sfătuiască cu cineva în această situație. Din toată această pasiune are posibilitatea să înceapă să discute despre o căsătorie. Este foarte speriat de ceea ce simte și e posibil ca o eventuală alianță pe termen lung, cu această persoană care i-a stârnit o asemenea pasiune, efectiv să îi liniștească.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.