Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in intervalul 20-26 ianuarie, nativii Berbec au o lupta crancena intre credinta adevarata si Dumnezeu

Au niște trăiri extraordinare, trăiri interioare și o legătură cu divinitatea și niște revelații. De multe ori se ascund ca să aibă legătură cu divinitatea, eventual să se roage, au aceste trăiri care sunt foarte deosebite de adevărata lor natură.

Poate își amintesc un anumit capitol din dogma religioasă sau din dogma religiei în care s-au născut sau pe care au îmbrățișat-o pe parcurs și această dogmă, problemă pe care și-o amintesc din teorie, nu se potrivește cu ceea ce simt acum sau pur și simplu îi tulbură și mai tare.

Au niște confirmări și chestiunea asta îi tensionează mai mult interior.Nativii Berbec au niște prieteni cu vederi mai largi care le vin în ajutor și pur și simplu îi scot din această stare, salvează cumva situația. Dacă până acum preocuparea principală a acestor nativi, în ultimele săptămâni, a fost profesia și stabilizarea pe o anumită poziție profesională, acum se ocupă mai mult de echipa cu care vor lucra.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.