#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru toate zodiile

#reclama10#

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: in perioada 20-26 ianuarie este o mare disputa intre emotii, sentimente si ceea ce avem de facut de fapt

#reclama1#

Impulsurile primare sunt într-o mare bătălie cu emoțiile cele mai bune și cele mai adânci. Suntem într-o stare de tensiune, deoarece avem de pus față în față două extreme. Pe de o parte, este dorința de progres, justiție, indiferent de consecințe și ce presupune aceasta. Suntem dispuși să mergem până în pânzele albe ca să facem dreptate, bineînțeles, până la limita de agresivitate.

Pe partea cealaltă, este latura emoțională, suntem gata să acuzăm pe cei față de care avem sentimente profunde. Cu toate acestea, avem în față ideea de justiție. Trecem peste aceste sentimente, suntem în stare? Această chestiune ne tensionează extraordinar de tare.

#reclama7#

Ce înseamnă sentimente? Înseamnă că avem o idee de justiție, putem să părăsim un loc în care ne simțim nedreptățiți și pe care îl iubim, dar unde simțim că s-a făcut o nedreptate. Aici se duce lupta, în interiorul nostru. Sau părăsim/acuzăm o persoană la care ținem foarte mult, de care ne leagă niște sentimente și totuși suntem în stare să spunem lucrurilor pe nume.

La toate acestea, ne pun în față Marte în Săgetător, și Venus în Pești. Cuplurile vor avea niște probleme în această săptămână. Luna plina în Săgetător ne spune că au fost săptămâni complicate și acum avem nevoie de idei bombă, fulger, care să facă față noilor ipoteze, pentru că am trecut printr-o perioadă de transformări radicale.

#reclama3#

Foarte mari transformări au avut loc, la nivel general, în conducerile din toate nivelurile, instituții, marile familii care conduc un grup de membrii de familie. La nivel statal, au avut loc mari schimbări și acum avem nevoie de idei care să facă față noilor situații.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

#reclama12#

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.