Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator, in intervalul 12-19 octombrie, vor fi agitati de catre prieteniile pe care le are, mai ales daca au afaceri impreuna

Este o săptămână destul de agitată pentru toată lumea.

Și pentru nativii Săgetători agitația vine dinspre prieteni, în fața cărora au nevoie de toate abilitățile pe care le posedă pentru a face față tachinărilor, provocărilor.

Nativii zodiei Săgetător au făcut investiții alături de un grup de prieteni sau de unul dintre prieteni. Și investiția se pare că nu este foarte profitabilă.

Mai există ipoteza că unii dintre prietenii nativilor sunt aceia care le pun cele mai multe bețe în roate atunci când este vorba de un câștig financiar.

Nativii vin cu idei, dar se pare că banii vin din activitatea profesională.  

Viața romantică este, în opinia astrologului zodiacool.ro, una vulcanică de-a dreptul. Nativii sunt plini de elergie și de pasiune și nu este exclus să rezolve o problemă dificilă pentru cuplul său cu o partidă de amor nebun.

Starea de sănătate este bună, dar există predispoziție la cronicizarea unor afecțiuni care apar dintr-o dată și cărora nativul nu le dă atenția necesară.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.