Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac, in intervalul 19-25 octombrie, vor fi destul de stresati din cauza domeniului profesional si financiar

Viața profesională a acestor nativi este destul de agitată.

Au avut ceva presiuni, discuții mai apăsate și simt nevoia să stea mai mult pe acasă, să își viziteze părinții, să se refugieze undeva unde se simt rasfățați și protejați.

Un job nou sau un contract nou aduce nativilor foarte multă tensiune. Sunt multe de făcut și nativul își pune problema dacă face sau nu față.

Banii nu sunt foarte mulți în această perioadă. Nativii așteptau o sumă de bani pentru rezolvarea unor probleme de familie sau pentru achiziționarea unei locuințe.

Poate fi un ajutor de la părinți în care nativul speră. Astrologul zodiacool.ro este de părere că ajutorul întârzie să apară și cel mai probabil pentru că părinții nu sunt foarte mulțumiți de partenerul de cuplu al nativului.

Viața romantică este în ton cu ce am spus mai devreme.

La nemulțumirile familiei se pot adăuga probleme la locul de muncă, contracte care presupun multă treabă sau dimpotrivă, contracte care întârzie și de aici nu cred că trebuie să descriu ce atmosferă se poate așterne între îndrăgostiți.

Deci, atenție, răbdare unii cu alții și se trece peste această perioadă fără consecințe.

Sănătatea poate pune probleme în primele zile ale săptămânii, eventual dureri în zona șoldului.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.