Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 19-25 octombrie, vor fi incurcati de diferite persoane, dar isi vor gasi calmul in bratele persoanei iubite

Nativii s-au afiliat la o organizație, la un club sau altfel de grup, poate un grup nou de prieteni.

Sau doresc să se lipească de acest grup și pentru aceasta se ostenesc să își pun în valoare toate calitățile. Situația face ca să iasă la suprafață abilități despre care nativii nici nu știau că se găsesc undeva ascunse.

Pentru nativii Pești, prietenii sau colegii din diferite grupuri la care nativii s-au afiliat, sunt adevărate probleme, adevărate bombe când vine vorba de bani.

Nu fac decât să încurce. Nativii acționează impulsiv când vine vorba de bani. Vin partenerii cu alte sume pe care nativii nu vor să le ia în seamă și prietenii provoacă tensiuni în loc să vină cu soluții și cu sfaturi bune, în loc să vină să calmeze spiritele.

Viața romantică este pentru nativii Pești un vis frumos în general.

De data aceasta visul este trăit în casă, în familie, cu partenerul de viață cu care are trăiri emoționale pe are nu le-a mai avut de mult, nativii sunt fericiți și reușesc să învioreze efectiv cuplul și casa.

Din punct de vedere al sănătății nu sunt probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.