Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 19-25 octombrie, primesc banii meritati, bani care vin de pe urma muncii grele pe care au depus-o in ultima vreme

Nativii zodiei Leu au de făcut ceva important.

Poate fi vorba de organizarea unor cursuri, poate să fie vorba de definitivarea unei opere, a unei lucrări științifice pentru care nativul încearcă să adune acum ultimele informații.

O altă parte a nativilor pregătesc o călătorie importantă, pentru cei care au posibilitatea sau curajul să mai călătorească în zilele noastre.

Bani sunt și vin dintr-o muncă imensă. Dar munca este răsplătită. Și mai mult decât atât, nativii au posibilitatea să își achiziționeze ceva care le face foarte mare plăcere, nu numai strictul necesar!

Începe, pentru nativii Leu, perioada în care se pot și bucura de munca imensă pe care o depun.

Aceia dintre nativi care au angajați, se pot aștepta din partea acestora la revendicări financiare, dar vor rezolva cu bine aceste evenimente cu ajutorul partenerilor.

Viața romantică aproape că nu există pentru că nativii sunt preocupați numai și numai de muncă. Astrologul zodiacool.ro simte nevoia să atragă atenția că partenerii acestor nativi au început să se plictisească!

Starea de sănătate este într-o predispoziție nu tocmai fericită pe fondul epuizării fizice și psihice.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.