Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: pentru nativii Gemeni, in intervalul 19-25 octombrie, prieteniile sunt cele care ii trag in jos, le aduc probleme

Analiza minuțioasă și ideile geniale, scânteile de geniu sunt în opoziție. Ce ar fi să faceți din acestea o complementaritate?

Analizați cu răbdare, raționați cele mai mici amănunte, căutați explicații și aveți cele mai mari șanse să vă vină cele mai năstrușnice idei!

Și dacă ideile extraordinare au luat-o înaintea muncii și a analizei, treceți acea idee prin prisma rațiunii înainte să îi dați drumul în public.

Banii vă obsedează efectiv, dar nu banii voștri, ci niște bani din moșteniri. Sau bani ai asociaților de afaceri.

Dacă ați făcut greșala să vă asociați cu un prieten, cu acesta aveți numai și numai necazuri. Sau vă provoacă la tot felul de activități aducătoare de bani de nu mai aveți liniște deloc.

Vă îndeamnă să vă analizați, să scoateți la suprafață, să folosiți abilități noi de care nici nu bănuiați că se ascund undeva acolo foarte profund.

Viața romantică este în continuare ținută secretă. Nu doriți să vă afișați cu persoana iubită din tot felul de motive sau mai bine zis, fiecare dintre nativii Gemeni are motivul său: persoana este căsătorită, încă nu este sigur de sentimentele celuilalt, nu este sigur că relația va dura, și așa mai departe.

Sănătatea pune serios sistemul nervos la încercare!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.