Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in intervalul 19-25 octombrie, vor fi solicitati de catre toti din jurul lui, mai ales la locul de munca si in viata de familie

Peste nativii zodiei Capricorn, în această săptâmână, riscă să vină niște responsabilități importante de la locul de muncă.

Acestea tind să îl țină pe nativ departe de casă. Dar și de acasă vin sarcini.

Obligațiile și responsabilitățile din toate părțile țin nativul ca într-un clește și tensiunile sunt mari. Cu atât mai mult cu cât nativul trece printr-o criză de personalitate, la modul cel mai concret.

Banii nu sunt preocuparea săptămânii în niciun caz. Totuși, dacă aruncăm o privire, ca să aibă sau nu probleme financiare depinde numai și numai de nativ.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativul poate să fie creativ și să se implice personal în anumite probleme, dar să nu uite nicio clipă de relații.

Relaționarea, colaborarea pot aduce activități rentabile sau idei de afaceri.

În viața romantică nativul este plin de curaj și de dorință de a înnoi ceva. Dacă nu partenerul, atunci acesta din urmă trebuie să se arate plin de extravaganțe. Sau să intre în jocurile pline de surprize ale acestuia.

Sănătatea poate ascunde niște afecțiuni pe care, dacă nativul nu le rezolvă, se pot croniciza.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.