Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Săgetător, intervalul 19-25 august 2019 aduce vremuri noi. Dacă până mai ieri, undeva prin luna iulie 2019, nativii Săgetător erau foarte

darnici, puneau urechea la tot ceea ce spun cei din jurul lor, se pare că după evenimentele din ultima perioadă în care posibil să fi avut de suferit atât financiar cât și profesional, cât poate și pe partea de imagine, vor începe să se detașeze de ceea ce au considerat vital până în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, Marte, guvernatorul acțiunii, este în casă de carieră, pe 21 august vine și Venus, planeta iubirii, a norocului, a luxului. După 23 august vine și Soarele, care va sta în următoarele patru săptămâni și vă va ajuta alături de celelalte două elemente să vă manifestați dorința de a deveni lideri, de a vă impune în raport cu ceilalți, de a schimba locul de muncă, de a pleca din acele situații în care vă simțiți presați, acolo unde se profită de pe urma voastră.

Dacă ați greșit cu ceva, aici vorbim chiar de a fi profitat de anumite conjuncturi, de anumite legi, norme, de tot felul de situații care v-au avantajat la un moment dat din punct de vedere financiar, se pare că în această perioadă există riscul de a da înapoi ceea ce ați luat.

Nu este o perioadă rea, dar pentru că Jupiter, guvernatorul dreptății, a revenit la mers direct de pe 12 august, acum încearcă să vă învețe și pe voi anumite lecții. De aceea ar fi bine să mergeți atât pe premise cât mai clare, cât mai concise, cât și spre adevăr.

Pe partea sentimentală, este o săptămână bună. Partenerul de viață are șanse foarte mari să vă aducă o veste cu privire la avansare, la trecerea la o etapă nouă în viața lui la locul de muncă, posibil chiar să luați în calcul să lucrați împreună, să deschideți o afacere, să vă mobilizați în a duce la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți.

Dacă alături de parteneri locuiți la comun și cu rudele, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a căuta mijloace noi prin care să vă puteți detașa de acele situații care nu vă convin, ba mai mult, vă deteriorează relația și alterează sentimentele dintre voi. Mutarea este predispusă până la sfârșitul lui octombrie 2019, așa că este cea mai bună perioadă din acest an.

Pe partea de sănătate, între 21 și 23 august pot să apară unele probleme generate în mod clar de un consum excesiv de alimente, de alcool. Aveți tendința de a exagera în această perioadă, iar dacă aveți probleme cu ficatul, tiroida, dezechilibre hormonale, acestea pot să reapară în viața voastră, nu pentru termen lung, dar pentru câteva zile poate să vă dea peste cap starea de bine.

Dacă sunteți singuri, atunci există șanse foarte mari ca în urma unei călătorii, cel mai probabil generate de locul de muncă sau printr-o activitate ce necesită examene, discuții, acte, să întâlniți o persoană dragă și chiar să apară până la sfârșitul anului posibilitatea de a vă muta împreună, de a forma un cuplu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.