Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: cuvintele cheie ale intervalului 19-25 august 2019 pentru nativii Leu sunt carieră, bani, contracte, loc de muncă. Practic, Venus din 21 august intră

în casa banilor, așa că recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a vă cere drepturile, de a căuta noi posibilități de a vă manifesta activitatea, profesia, pasiunea.

Ar fi bine să vă mai uitați și în stânga, și în dreapta, pentru a vedea ce prețuri sunt, ce ar trebui să mai faceți pentru a deveni mai buni în ceea ce prestați, pentru a vă vinde mult mai bine. Totodată, din 23 august Soarele părăsește semnul vostru astral, intră tot în casa banilor, suprapus peste Venus și Marte, așa că ridică nevoia voastră de a face bani, de a avea bani.

În această săptămână există posibilitate extrem de mare de a face rost de un surplus financiar. Asta și vorbește de fapt acest aspect, numai ca acesta face trimitere la Uranus, ce se află un retrogradare pe casa carierei și de fapt amintește sau prevestește posibilitatea de a fi remarcați de persoane poziționate în societate, de a fi bine văzuți de companii poate din străinătate, veți ieși în evidență poate prin intermediul mass-media sau în mediul online prin tot ceea ce practicați.

Important este că aveți planuri noi de a face bani, de a duce totul la bun sfârșit. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a vă sfătui cu partenerul în vederea a ceea ce este de făcut, încotro vă îndreptați.

Dacă acesta vrea să muncească alături de voi sau vrea să investească într-un plan conceput de voi, este cea mai bună perioadă a anului și, cel mai probabil, până în jur de 3 decembrie 2019, chiar se poate ajunge la materializarea și chiar la a obține bani într-un stadiu incipient din ceea ce vă propuneți în această săptămână.

Mai vedem între 19 și 21 august să fiți focusați pe tot felul de acte, drumuri, pe posibilitatea de a colabora cu instituții, de a cere tot felul de avize, poate chiar de la instituții din străinătate, iar între 21 și 23 august să fiți cei care o să manifestați liderul din voi, capacitatea de a-i domina pe ceilalți sau de a-i face pe cei din jur să vă asculte.

Aici vorbim în special de partea de carieră, iar în weekend atenția voastră se îndreaptă către prieteni, distracție, cel mai probabil există posibilitatea de a se sărbători ceva, de a fi poate alături de copiii voștri, care au câștigat un examen, au trecut cu bine un test.

Mai mult decât atât, pentru cei care sunt singuri există posibilitatea, prin prisma locului de muncă sau a unei activități profesionale, să se îndrăgostească, cel mai probabil la finele săptămânii. Așadar, este o săptămână bună și care necesită focusarea voastră pentru tot ceea ce vă propuneți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.