Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: cuvintele cheie ale intervalului 19-25 august 2019 pentru nativii Leu sunt carieră, bani, contracte, loc de muncă. Practic, Venus din 21 august intră

în casa banilor, așa că recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a vă cere drepturile, de a căuta noi posibilități de a vă manifesta activitatea, profesia, pasiunea.

Ar fi bine să vă mai uitați și în stânga, și în dreapta, pentru a vedea ce prețuri sunt, ce ar trebui să mai faceți pentru a deveni mai buni în ceea ce prestați, pentru a vă vinde mult mai bine. Totodată, din 23 august Soarele părăsește semnul vostru astral, intră tot în casa banilor, suprapus peste Venus și Marte, așa că ridică nevoia voastră de a face bani, de a avea bani.

Loading...

În această săptămână există posibilitate extrem de mare de a face rost de un surplus financiar. Asta și vorbește de fapt acest aspect, numai ca acesta face trimitere la Uranus, ce se află un retrogradare pe casa carierei și de fapt amintește sau prevestește posibilitatea de a fi remarcați de persoane poziționate în societate, de a fi bine văzuți de companii poate din străinătate, veți ieși în evidență poate prin intermediul mass-media sau în mediul online prin tot ceea ce practicați.

Important este că aveți planuri noi de a face bani, de a duce totul la bun sfârșit. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a vă sfătui cu partenerul în vederea a ceea ce este de făcut, încotro vă îndreptați.

Dacă acesta vrea să muncească alături de voi sau vrea să investească într-un plan conceput de voi, este cea mai bună perioadă a anului și, cel mai probabil, până în jur de 3 decembrie 2019, chiar se poate ajunge la materializarea și chiar la a obține bani într-un stadiu incipient din ceea ce vă propuneți în această săptămână.

Mai vedem între 19 și 21 august să fiți focusați pe tot felul de acte, drumuri, pe posibilitatea de a colabora cu instituții, de a cere tot felul de avize, poate chiar de la instituții din străinătate, iar între 21 și 23 august să fiți cei care o să manifestați liderul din voi, capacitatea de a-i domina pe ceilalți sau de a-i face pe cei din jur să vă asculte.

Aici vorbim în special de partea de carieră, iar în weekend atenția voastră se îndreaptă către prieteni, distracție, cel mai probabil există posibilitatea de a se sărbători ceva, de a fi poate alături de copiii voștri, care au câștigat un examen, au trecut cu bine un test.

Mai mult decât atât, pentru cei care sunt singuri există posibilitatea, prin prisma locului de muncă sau a unei activități profesionale, să se îndrăgostească, cel mai probabil la finele săptămânii. Așadar, este o săptămână bună și care necesită focusarea voastră pentru tot ceea ce vă propuneți.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.