Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii Fecioară devin vedetele horoscopului pentru următoarele patru săptămâni. Din 23 august Soarele intră în semnul vostru, așa că veți fi plini

de energie, curaj, entuziasm. Scăpați de această stare de frică, de angoasă, de nemulțumire, de incapacitatea de a vă exprima ideile, de a-i pune pe ceilalți la punct.

Se pare că Fecioarele vor ieși în evidență prin faptul că sunt disciplinate, că știu să muncească pe cont propriu, fără a fi monitorizate de alții. Au devenit experte în ceea ce își propun de ani de zile.

Mai mult decât atât, trigonul între Soare-Venus-Marte cu acel Uranus retrograd, din casa studiilor, face ca nativii Fecioară la începutul acestei săptămâni să ia în calcul ideea de a începe un curs, de a învăța o limbă străină, de a se apuca de o facultate, de a finaliza niște examene dacă le-au lăsat așa în ultimii trei, patru ani.

Loading...

Acum acești nativi sunt pregătiți să ia totul de la zero, se mobilizează și vor fi încurajați cel mai probabil de cineva drag, întrucât avem tranzitul Lunii prin Casa iubirii, ce dorește sau activează instinctul, în aceste semne de pământ, de a deveni foarte bune în ceea ce fac.

Mai există posibilitatea ca nativii Fecioară să își dorească să iasă în evidență tocmai pentru a demonstra celor din jur că sunt foarte buni, că au trecut peste anumite suferințe, că nu îi mai deranjează că în trecut cineva s-a urcat din punct de vedere profesional pe spatele lor.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Fecioară este de a se gândi dacă chiar își doresc ceea ce vor să pună în practică, pentru a finaliza, pentru a obține rezultate pozitive, aceasta poate fi o lecție sau o situație în care lupta nu le aparține sau nu îi reprezintă pe acești nativi.

Dacă își doresc copiii, oficializarea relației, investiții în casă, săptămâna viitoare aceste planuri pot să se manifeste, să ajungă la un alt nivel, așa că vă recomandăm să programați aceste lucruri.

Pe partea de sănătate există posibilitatea, cel mai probabil în weekend, să apară unele accidentări în zona mâinilor, picioarelor sau alergii de la substanțe, de la alimente, așa că multă, multă atenție nativilor Fecioară.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.