Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii Fecioară devin vedetele horoscopului pentru următoarele patru săptămâni. Din 23 august Soarele intră în semnul vostru, așa că veți fi plini

de energie, curaj, entuziasm. Scăpați de această stare de frică, de angoasă, de nemulțumire, de incapacitatea de a vă exprima ideile, de a-i pune pe ceilalți la punct.

Se pare că Fecioarele vor ieși în evidență prin faptul că sunt disciplinate, că știu să muncească pe cont propriu, fără a fi monitorizate de alții. Au devenit experte în ceea ce își propun de ani de zile.

Mai mult decât atât, trigonul între Soare-Venus-Marte cu acel Uranus retrograd, din casa studiilor, face ca nativii Fecioară la începutul acestei săptămâni să ia în calcul ideea de a începe un curs, de a învăța o limbă străină, de a se apuca de o facultate, de a finaliza niște examene dacă le-au lăsat așa în ultimii trei, patru ani.

Acum acești nativi sunt pregătiți să ia totul de la zero, se mobilizează și vor fi încurajați cel mai probabil de cineva drag, întrucât avem tranzitul Lunii prin Casa iubirii, ce dorește sau activează instinctul, în aceste semne de pământ, de a deveni foarte bune în ceea ce fac.

Mai există posibilitatea ca nativii Fecioară să își dorească să iasă în evidență tocmai pentru a demonstra celor din jur că sunt foarte buni, că au trecut peste anumite suferințe, că nu îi mai deranjează că în trecut cineva s-a urcat din punct de vedere profesional pe spatele lor.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Fecioară este de a se gândi dacă chiar își doresc ceea ce vor să pună în practică, pentru a finaliza, pentru a obține rezultate pozitive, aceasta poate fi o lecție sau o situație în care lupta nu le aparține sau nu îi reprezintă pe acești nativi.

Dacă își doresc copiii, oficializarea relației, investiții în casă, săptămâna viitoare aceste planuri pot să se manifeste, să ajungă la un alt nivel, așa că vă recomandăm să programați aceste lucruri.

Pe partea de sănătate există posibilitatea, cel mai probabil în weekend, să apară unele accidentări în zona mâinilor, picioarelor sau alergii de la substanțe, de la alimente, așa că multă, multă atenție nativilor Fecioară.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.