Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec începutul săptămânii 19-25 august aduce tranzitul Lunii prin semnul lor, așa că vor fi foarte energici, plini de entuziasm,

vor deschide discuții cu privire la o eventuală relocare la locul de muncă, o cerere de avansare, posibil chiar să fiți hotărâți să vă schimbați jobul și de aceea să mergeți în special între 21 și 23 august la tot felul de interviuri. Aici putem lua în calcul chiar ideea de a cere o ofertă sau de a aplica pentru o companie din străinătate.

Nemulțumirile din punct de vedere financiar și profesional, cât și poate legate de condițiile de la locul de muncă vă vor determina să vreți mai mult de la voi. Partea bună este că tot ceea ce demarați între 19 și 21 august din punct de vedere profesional, între 21 și 23 august sunt șanse foarte mari să fie bine văzut de către șefi, de către acei posibili angajatori.

Aici, în astrograma momentului, se observă posibilitatea de a semna un contract, de a negocia o sumă, iar dacă aveți de primit o sumă de bani în cazul unui proces sau al unui demers ce a implicat mai mult timp, poate și unele instituții de stat, în această săptămână sunt șanse foarte mari să vă revină acel surplus.

Pe weekend Luna ajunge în semnul comunicării, a deplasărilor, așa că veți fi în formă de zile mari. Cel mai probabil un eveniment vă va scoate din starea de monotonie, vă va ajuta să treceți peste oboseala de peste săptămână.

Din punct de vedere sentimental vedem ca în această săptămână să luați în calcul ideea de a începe o activitate la comun cu partenerul, poate acesta are nevoie de ajutorul vostru chiar și fizic, nu doar moral, și veți fi acolo, îl veți ajuta, îl veți susține.

Pe partea de investiții în casă este momentul oportun, mai mult decât atât, poate să apară și un chilipir în viața voastră.

Nu neglijați sănătatea, întrucât conjuncția Marte-Soare chiar dacă este foarte bună și aduce multe energie, poate să aducă și foarte multă superficialitate și posibilitatea de a fi neatenți la ceea ce faceți. De aceea pot să apară pericole de căzături de la înălțime, de electrocutări, de arsuri sau tăieturi.

Dacă sunteți în trafic, mai ales în weekend, vă recomandăm să vă temperați, întrucât există posibilitatea de a riposta la anumiți stimuli veniți din partea celorlalți șoferi.

Per ansamblu, această săptămână este extraordinar de bună pe partea cu munca. Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Berbec în această săptămână este să iasă din zona de confort, să se mobilizeze, întrucât vor avea foarte mult de câștigat profesional pentru mult timp de acum încolo.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.