Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec începutul săptămânii 19-25 august aduce tranzitul Lunii prin semnul lor, așa că vor fi foarte energici, plini de entuziasm,

vor deschide discuții cu privire la o eventuală relocare la locul de muncă, o cerere de avansare, posibil chiar să fiți hotărâți să vă schimbați jobul și de aceea să mergeți în special între 21 și 23 august la tot felul de interviuri. Aici putem lua în calcul chiar ideea de a cere o ofertă sau de a aplica pentru o companie din străinătate.

Nemulțumirile din punct de vedere financiar și profesional, cât și poate legate de condițiile de la locul de muncă vă vor determina să vreți mai mult de la voi. Partea bună este că tot ceea ce demarați între 19 și 21 august din punct de vedere profesional, între 21 și 23 august sunt șanse foarte mari să fie bine văzut de către șefi, de către acei posibili angajatori.

Loading...

Aici, în astrograma momentului, se observă posibilitatea de a semna un contract, de a negocia o sumă, iar dacă aveți de primit o sumă de bani în cazul unui proces sau al unui demers ce a implicat mai mult timp, poate și unele instituții de stat, în această săptămână sunt șanse foarte mari să vă revină acel surplus.

Pe weekend Luna ajunge în semnul comunicării, a deplasărilor, așa că veți fi în formă de zile mari. Cel mai probabil un eveniment vă va scoate din starea de monotonie, vă va ajuta să treceți peste oboseala de peste săptămână.

Din punct de vedere sentimental vedem ca în această săptămână să luați în calcul ideea de a începe o activitate la comun cu partenerul, poate acesta are nevoie de ajutorul vostru chiar și fizic, nu doar moral, și veți fi acolo, îl veți ajuta, îl veți susține.

Pe partea de investiții în casă este momentul oportun, mai mult decât atât, poate să apară și un chilipir în viața voastră.

Nu neglijați sănătatea, întrucât conjuncția Marte-Soare chiar dacă este foarte bună și aduce multe energie, poate să aducă și foarte multă superficialitate și posibilitatea de a fi neatenți la ceea ce faceți. De aceea pot să apară pericole de căzături de la înălțime, de electrocutări, de arsuri sau tăieturi.

Dacă sunteți în trafic, mai ales în weekend, vă recomandăm să vă temperați, întrucât există posibilitatea de a riposta la anumiți stimuli veniți din partea celorlalți șoferi.

Per ansamblu, această săptămână este extraordinar de bună pe partea cu munca. Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Berbec în această săptămână este să iasă din zona de confort, să se mobilizeze, întrucât vor avea foarte mult de câștigat profesional pentru mult timp de acum încolo.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.