Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în intervalul 19-25 august 2019 vom vedea care sunt efectele modificărilor astrale ce apar pe data de

21 august prin intrarea lui Venus, planeta dragostei, în semnul Fecioară, cât și din data de 23 august, prin intrarea Soarelui în semnul Fecioară.

Practic, avem o organizare a planetelor în semne de pământ, așa că vor urma cel puțin patru săptămâni în care va trebui din nou să dăm dovadă de disciplină, consecvență, mobilizare, dorința de a ne pune pe noi pe primul plan, de a căuta în jurul nostru o motivație de a reuși să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem.

Să nu uităm, mai este și Uranus în retrogradare în semnul Taur, alt semn de pământ alături de cei doi malefici, Saturn și Pluton, ce sunt în retrogradare tot în semnul Capricorn, element de pământ. Așadar, după cum vedem, avem 7 din 10 planete plasate numai pe semne de pământ, așa că o să simțim o presiune pe sufletul nostru, pe tot ceea ce ne dorim.

Loading...

Ba mai mult decât atât, o să încercăm să fim critici cu cei din jur pentru că nu ne merg anumite lucruri sau nu ne ies anumite planuri. Soluția la tot ceea ce experimentăm acum este în interiorul nostru, întrucât aici avem de lucrat, de conștientizat anumite lucruri.

În prima parte a săptămânii Luna tranzitează semnul Berbec, respectiv Taur, de aceea vom fi mai încăpățânați, mai orgolioși, mai dornici de a pune la punct anumite situații din punct de vedere financiar, urmând ca pe weekend, în momentul în care ajunge în semnul Gemeni, să ne detașăm de tot ce înseamnă probleme, să acordăm mai multă atenție sufletul nostru, discuțiilor, întâlnirilor.

Ba mai mult, sunt șanse extraordinar de mari pentru cei care au rupt relații în ultimele două săptămâni/ trei luni în acest interval să se îndrăgostească, să aibă parte de o schimbare a atitudinii, întrucât avem Soarele alături de Marte, deci avem multă acțiune, alături de Venus, adică avem multă implicare și din punct de vedere afectiv.

Vom fi surprinși de cei din jur cu elemente plăcute, ne vom destăinui, vom face ca lucrurile să fie mult mai plăcute în viața noastră, ceea ce este un element destul de bun.

În concluzie, avem o săptămână marcată în mod clar de suprapunerea lui Marte, planeta acțiunii, alături de Venus, planeta dragostei, în semnul Fecioară, care trezește în noi dorința de a acorda mai multă atenție sentimentelor noastre, vom fi mai critici, mai analitici, mai consecvenți în ceea ce ne propunem să ducem la bun sfârșit.

Pe partea sentimentală, weekendul va fi plin de romantism, vom dori să petrecem mai mult timp alături de cel drag. Chiar dacă din punct de vedere financiar în această săptămână pot să mai apară mici probleme, acestea pot fi generate de anumite neplăceri sau se poate înțelege greșit ceea ce vrem să transmitem, iar șefii pot să înțeleagă tot ceea ce își doresc ei.

Este așadar o săptămână foarte bună, care pune amprenta în special pe crearea unor noi legături, aici ne referim în mod special la cele de natură sentimentală. Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru toate zodiile este să își asculte intuiția și să fie mai disciplinați, să nu mai repete aceleași greșeli din ultimii doi/trei ani, cel mult 29-30 de ani cu privire la asumarea de responsabilități față de cei din jur.

Noi putem să fim responsabili doar față de propriile noastre acțiuni și de aceea această perioadă este propice pentru a aduce noi îmbunătățiri sistemului nostru de valori.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.