Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop săptămânal: Pentru nativii Vărsător, săptămâna 18-24 noiembrie este o săptămână a prietenilor și a prieteniei, a relațiilor cu colegii, vecinii.

De asemenea, aceștia se focusează pe grupurile din care face parte, oamenii din aceste grupuri.

Este o săptămână de deschidere spre ei. Atitudinea lui este extrem de jovială, prietenoasă și își caută prieteni cu care poate nu s-a văzut de mult, simte nevoia să intre comunicare cu ei, simt nevoia să comunice cu colegii, să comunici într-un fel cum n-a mai făcut-o de mult, foarte deschis, original, exploziv.

Uite previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020!

Cei din jurul îl găsesc exploziv într-adevăr.

Pe de o parte, își întemeiază/solidifică foarte bine relația cu divinitatea, cu Dumnezeu. Nativul simte nevoia să se retragă în sine, învață foarte mult, se informează, învață de fapt să iubească necondiționat, are o deschidere sufletească extraordinară.

Această săptămână este un fel de rafinare a sufletului, cu o rezultată spre o credință, dar o credință bazată pe știință, așa s-a apropiat el.

În fiecare moment al vieții noastre relația noastră cu Dumnezeu este altfel, iar pentru nativul Vărsător, în acest moment, relația lui se bazează pe o rafinare sufletească bazată pe informații pe care le primește, calde, și care efectiv îi aduce o dovadă concretă a existenței unui lucru deasupra noastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.