Horoscop saptamanal 18-24 Noimebrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop săptămânal: pentru nativii Săgetător, săptămâna 18-24 noiembrie este o săptămână de înălțare spirituală personală.

Aceștia sunt într-o relație extraordinar de armonioasă cu ei înșiși, reușesc să se cunoască mai bine, chiar foarte bine.

Conjuncția dintre cei doi benefici are loc pe zodia lor, pe vibrația lor și cea mai bună relație o au efectiv cu ei înșiși.

Îi ajută puțin și grupul de prieteni fiindcă au o relație foarte bună cu ei și este posibil chiar să îi ajute cu vorbe, gesturi, să se armonizeze cu ei grupul de prieteni sau colegii.

Citește previziunile pentru Săgetător 2020!

Pe de o parte, nativii au o realizare financiară destul de bazată. Aparent, această realizare vine de la locul de muncă, de la o poziție socială foarte bună pe care o au în plan social.

Este vorba de o idee destul de abstractă, foarte profundă, pe care au avut-o, care se combină și a intrat foarte bine în relație cu un ideal foarte clar pe care îl au destul de limpede în cap. Aceste două puncte, elemente au ca rezultantă o realizare financiară, nu o realizare spectaculoasă, bombă, dar o realizare bazată.

Un lucru pe care îl au acum, îl achiziționează, îl primesc și pe care nu i-l mai ia nimeni sau este foarte greu de dărâmat această sumă de bani sau valoare pe care o dobândesc în această săptămână. Este o săptămână foarte bună pentru nativii Săgetător.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.