Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Pesti

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești, săptămâna 18-24 noiembrie este o săptămână de relaționare, împăcare și armonizare cu propria lor poziție în plan social.

Nativul intră în armonie cu această poziție fie că este vorba de o funcție profesională, fie că e vorba de o poziție socială anume.

Dacă poziția este nouă, o primesc cu bucurie, dar dacă poziția este una mai veche se bucură de această poziție din plin. E posibil să fie și răsplătiți financiar pentru o anumită muncă depusă sau anumite responsabilități de care s-au achitat foarte bine și asta le aduce această mare bucurie.

Pe de o parte, nativii au niște idei destul de abstracte, se miră și ei, nativii Pești, care sunt foarte deschiși spre abstract, necunoscut.

Aceștia au niște idei, o revelație, o chestie una foarte profundă sau o informație pe care o au din lumea nevăzută, de dincolo, o informație care le rafinează foarte mult interiorul sufletesc, devin mult mai idealiști, visători, abandonați, dar abandonați lor înșiși.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pești 2020!

Din aceste două lucruri abstracte rezultă ceva și anume o îmbunătățire extraordinară a relațiilor cu prietenii și oamenii din jurul lor, cu colegii, vecinii.

Este un lucru foarte bun pentru că având în vedere armonizarea această minunată cu o partea profesională și responsabilitățile sociale, venită odată cu această solidificare a relațiilor cu cei din jur, poate să fie și o răsplată bănească care vine pur și simplu dintr-o odată, explozivă, și mărește satisfacția și recunoașterea unei persoane.

Este o săptămână foarte bună pentru acești nativi, în special în plan social și în planul relațiilor cu ceilalți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.