Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: generoșii Leu, în săptămâna 18-24 noiembrie, sunt concentrați pe lucruri care îi pasionează.

Fie că este relația cu copiii, au o sumă de bani suplimentară și se bucură foarte tare că pot să le satisfacă acestora niște plăceri, fie că cu acești bani vor să facă o excursie frumoasă, o vacanță minunată, fie că pot să facă un anumit hobby costisitor, fie că sunt pur și simplu îndrăgostiți lulea.

Aceștia sunt îndrăgostiți și cu inima și cu sufletul alături sau alături de inima și sufletul persoanei iubite.

Pe de o parte, femeia nu înțelege bărbatul dacă e o femeie îndrăgostită, bărbatul nu înțelege femeia dacă că este un bărbat îndrăgostit. Se întreabă fiecare ce o fi în sufletul celuilalt, iar la un moment dat, în jurul datei de 20-21 noiembrie, vor găsi aceste răspunsuri și se vor mai apropia.

Vezi previziunile pentru horoscop Leu 2020!

Nativii intră în armonie cu persoana iubită, cu ideea de iubire în general, cu ideea de generozitate și pasiune. Sunt foarte pasionali și tocmai faptul că realizează că pot iubi la nivelul acesta îi înalță, le aduce o treaptă în plus în dezvoltarea lor spirituală, intelectuală.

Pe de altă parte, aceștia au un ideal pe care trebuie să și-l atingă. Pentru nativii mai tineri, cred că părinții se gândesc sau le sugerează că ar trebui să facă o școală înaltă, care pentru nativul respectiv este un ideal, o idee frumoasă, dar hotărăște să se pună pe muncă și va munci până la epuizare pentru a-și atinge acest ideal.

Problema este că și-l vor atinge, va fi cu rezolvare foarte fericită, prin muncă până la epuizare. Rezultatele pe care și le pun/impun în această săptămână sunt pe măsura eforturilor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.