Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop săptămânal: în săptămâna 18-24 noiembrie, nativii Fecioară învață să comunice cu partenerul de viață probleme legate de copiii lor.

Acei nativi care încă nu au copii și își doresc să se realizeze acest lucru/ vis învață să comunice acest lucru cu partenerul de viață.

Pentru ambele situații găsesc comunicarea aceasta și comunicarea de la suflet la suflet. Cu partenerul de viață are o rezultantă foarte bună, pentru că și într-un caz și în altul, fie că rezolvă o problemă care este legată de copii, foarte serioasă, care presează ca timp și o rezolvă cu brio, fie că reușesc să devină părinți, lucru care este un ideal pe care îl împărtășesc cu partenerul de viață.

Ești Fecioară și cauți horoscopul pentru 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Fecioară 2020!

Mai sunt unii nativi care își reîncarcă bateriile într-o căsnicie care are deja câțiva ani la activ și se aprinde flacăra iubirii, dar de data aceasta este o flacără foarte constantă, stabilă, este mult mai multă stabilitate. Nu mai este foc de paie, ci este foarte serioasă și stabilă treaba care reîncepe și se reașează pe niște baze foarte solide, din punct de vedere a pasiunii care îi leagă pe cei doi.

Foarte important în toată această treabă este comunicarea. Ca și conjuncție între cei doi benefici, Venus și Jupiter, aceasta are loc în casa a IV-a, a căminului.

Acești nativi vor avea parte de o așezare a lucrurilor în cămin, se se armonizează cu căminul, partenerul de viață sau creează acest cămin. În această perioadă, nativii pun bazele unui cămin mult mai solid decât a fost până acum.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.