Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: săptămâna 18-24 noiembrie, pentru nativii Berbec, este o săptămână de înălțare spirituală și intelectuală, de evoluție, foarte interesantă.

Acești nativi caută efectiv și vor avea parte de relații cu persoane care pentru ei constituie autorități intelectuale și spirituale: duhovnici, profesori, mentori, persoane care îi înalță/sprijină. Aceste persoane le aduc foarte mult bine nativilor, bine intelectual, înălțător.

Mai sunt persoane cu care pregătesc o călătorie, nu de odihnă sau distracție, ci o călătorie tematică, în care își pun ca țintă vizitarea unor temple, locuri istorice sau a unor așezăminte spirituale, studiul unor culturi străine, unei limbi străine.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Berbec 2020!

Acestea sunt lucrurile care pe nativul Berbec îl înalță în această săptămână și cu care relaționează foarte bine, cu acest gen de oameni intră într-o armonie deplină cu ei.

Pe de o parte, nativii au niște idei foarte abstracte și idealiste, nici lor nu le vine să creadă că din această gândire atât de abstractă și dintr-o visare permanentă de care vor da dovadă în această săptămână în mod special, rezultanta va fi o responsabilizare extraordinară la locul de muncă, deci responsabilități în plus, foarte serioase și apreciate de conducerea de la locul de muncă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.