Horoscop saptamanal 18- 24 Noiembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în săptămâna 18-24 noiembrie, primim vești bune și foarte bune.

Aceasta începe cu o Lună în zodia Leului, este o săptămână în care ne mișcăm, ne place să fim în centrul atenției și să ne expunem pasiunile și realizările. Toată această generozitate cu care ne expunem pasiunile și și realizările ne umple inima de bucurie.

Pe data de 21-22 noiembrie suntem foarte ocupați cu treburi plictisitoare, de rutină. Perioada 23-24 noiembrie va fi o perioadă a relațiilor. În această săptămână avem un aspect foarte frumos pe care îl face Mercur în zodia Scorpionului, care face aspect bun- un trigon cu Neptun în Pești- și acestea au ca rezultantă un Saturn în Capricorn.

Vezi și HOROSCOP 2020!!!

Avem o minte care nu se rezumă la ceea ce vede la exterior, în viața materială, ea este foarte profundă, foarte căutătoare, avem, într-un cuvânt, niște idei extraordinar de profunde și ne gândim la niște lucruri la care nu credeam că putem să accedem vreodată.

Toate acestea fac casă bună cu o imaginație foarte clară, știm exact ce vrem și rezultatul este o concretizare a ceea ce am gândit și visat. Concretizarea este foarte reală, să nu vă imaginați că se concretizează speranțe sau opțiuni pentru viitor, ci efectiv vom vedea cu ochii lucruri la care am gândit/visat, și pe care, în această săptămână, suntem în măsură să le realizăm.

Aspectul însă cel mai frumos l-am lăsat la sfârșit, este conjuncția dintre cei doi beneficii care va avea loc la data de 24. În această zi, Venus și Jupiter fac conjuncție la grad perfect în casa lui Jupiter, în Săgetător.

Este foarte important, pentru fiecare nativ în parte, fiecare domeniu pe care se întâmplă această conjuncție care ne aduce armonie interioară și toate relațiile de toate tipurile, fie că sunt relații personale, de serviciu, afaceri, fie chiar și aceste relații de politică.

Veți vedea că acestea au ca punct focal/centrul atenției relaționarea, dar o relaționare extraordinar de frumoasă, armonioasă și jovială. În Săgetător, fiecare relație și lucru pe care îl facem în această săptămână ne înalță, ne îmbogățește sufletește, spiritual și intelectual.

Fiecare dintre noi trebuie să fie foarte atent cu cine relaționează în această săptămână, pentru că acea persoană îi poate aduce un plus sufletesc intelectual/ spiritual.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.