Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: nativii Varsator, in intervalul 18-24 mai, fac cativa pasi spre lume, dupa care se intorc speriati in matca lor

Nativii sunt precum cei care au stat mult timp în casă, la căldură, și ieșitul afară trebuie precedat de o perioadă de acomodare. Acum nativii au ieșit și planetele care le-au facilitat ieșirea din locul lor de retragere retrogradează și îi predispune din nou la retragere. Nativii iubesc necondiționat, se lasă încântați de micile plăceri nevinovate ale unei vieți în bunăstare, fără însă a avea un simț pragmatic, cel puțin nu în această perioadă. Saturn, planeta lor, le atrage atenția că lucrurile, aici în lumea materială, sunt concrete și se supun unor reguli.

De data aceasta, iluziile nativilor cu privire la bani, valorile materiale și concretizarea acestora merg mână în mână. Îndrăzniți deci, dragi nativi Vărsător, să visați, aveți posibilitatea să faceți visele să devină realitate! Pe de altă parte, nativii sunt în continuare îndrăgostiți, pasionali. Pasiunea și idealurile nativilor nu se prea au bine: persoana iubită poate acuza nativii Vărsător de lipsă de pragmatism, neglijență, atunci când este vorba de valori concrete, posesiuni. Se pare că problemele de sănătate care i-au supărat pe nativi, care păreau că se agravează, sunt pe cale să se rezolve în bine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.