Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Taur, in intervalul 18-24 mai, cred ca au depasit stadiul de invatare

Nativii au călătorit, au învățat și au avut parte de îndrumare. Au crezut că pot să pună toate acestea în practică și că li se va oferi posibilitatea de a ocupa o funcție corespunzător pregătirii lor. Dar sunt trimiși din nou la „școală”. Acum este posibil să nu fie chiar un lucru neplăcut! Pentru o parte dintre nativi se prefigurează relansarea unor posibilități de călătorii, de serviciu. Dar sunt deplasări departe, și ca spațiu, și ca nivel de cunoaștere. Este mai dificil pentru aceia dintre nativi care au absolvit cursuri și sunt în situația de a le relua sau de a reface testele, examenele etc. Nu este vorba de nivel scăzut de pregătire, poate fi orice care să determine reluarea unei învățături.

Dar toate acestea pun accent pe nativi, pe personalitatea acestora, îmbogățind-o. Și faptul că încă nu au posibilitatea de a-și etala sau de a-și pune în practică cunoștințele poate fi exact în avantajul lor: atunci când o vor face, vor fi total pregătiți și vor avea succes adevărat! Nu sunt probleme romantice deosebite, cu excepția acelora dintre nativi a căror parteneri de cuplu sunt cei cu care pornesc la un drum lung către progres și evoluție intelectuală și/sau spirituală. Din punct de vedere al sănătății, nativii pot întâmpina probleme de respirație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.