Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in intervalul 18-24 mai, nativii Scorpion au probleme pe partea profesionala

Acești nativi au o mare îngrijorare cu privire la un contract, la o alianță care are legătură mai mult cu domeniul profesional și care pare că le creează nativilor surprize neplăcute. Fie doresc să schimbe locul de muncă, fie caută un job și își adună toate informațiile posibile pentru acesta. Dar opinia astrologului ZODIACOOL este că mai durează. În privința banilor, nu sunt semnalate probleme deosebite. Sunt avantajați aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau care lucrează de acasă și pot avea vești bune cu privire la eventuale încasări sau deblocări de fonduri, acolo unde este cazul.

Nativii Scorpion au o relație foarte bună cu partenerul de viață. Nativii au fost într-o agitație continuă și acum s-au apropiat mai mult de casă, familie. Dar contractul de la locul de muncă influențează inclusiv viața de familie pentru că îngrijorările nativilor se resimt acasă. Sănătatea este marcată de migrene, inflamări ale ochilor, probleme cu dantura,  nasul, urechile, în special în primele zile ale săptămânii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.