Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Rac, in intervalul 18-24 mai, se satura sa fie responsabili de tot si de toate

Nativii zodiei Rac mai au puțin și se eliberează de răspunderea de a găzdui, pe zodia sa, Nodul Nord.  Este precum o gazdă care a organizat o petrecere, a fost onorat de prieteni, a primit cadouri, dar este stors și în casă e dezastru! Dar și-a realizat niște obiective pentru că, am uitat să vă spun, petrecerea a fost de afaceri! Nodul Nord se află pe ultimele minute în zodia Rac. Suntem din ce în ce mai dispuși să ne mișcăm, să ne agităm, să părăsim zona de confort.

În domeniul relațiilor este agitație mare, deoarece nativii doresc să încheie o alianță cu un prieten,iar acesta răspunde pozitiv. O nouă latură a noțiunii de prietenie se poate manifesta pentru nativii Rac. Singurele tensiuni pe care nativii le înregistrează, în această săptîmână, țin de un drum lung, posibil la un congres, simpozion, la care nativii nu cad de acord cu prietenii/asociații.

Nativii mai tineri și-au făcut planuri mari cu un grup de prieteni, să urmeze împreună cursurile aceleiași școli și se pare că o parte dintre prieteni s-au răzgândit, spre dezamăgirea nativilor Rac. Din punct de vedere al sănătății, puteți avea probleme cu gambele și ca să evitați aceste afecțiuni ar trebui să vă manifestați pasiunea!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.