Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 mai, intuitia ii invata pe nativii Pesti cum sa isi rezolve cat mai bine problemele legate de bani, valori, posesiuni

Nativii Pești sunt, de obicei, foarte visători și partea materială a vieții este subordonată mai întotdeauna vieții sentimentale, logica este supusă visării și nevoile curente, idealurilor. Așa sunt nativii Pești! Dar de data aceasta, intuiția îi învață cum să câștige banii de care au nevoie, cum să administreze ceea ce au. Nativii sunt comunicativi și relațiile cu prietenii sunt din ce în ce mai apropiate. Mai tensionate sunt relațiile cu cei cu care împart căminul.

Cei mai tineri pot avea relații tensionate cu părinții. De ce? Motivul este acela că nativii Pești sunt prea puțin atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor sau sunt cu capul în nori. În dragoste, persoana iubită are impresia că partenerul nici nu o observă, dar se înșeală! Pe de altă parte, nativii, ca să demonstreze că sunt prezenți, fac tot felul de gafe. Și este bine să nu se lase influențați de nimeni atunci când vine vorba de bani și valori.

Să folosească intuiția, să se sfătuiască cu persoane competente în domeniul financiar, să nu se lase seduși de sume sau afaceri dubioase, numai ca să arate că sunt prezenți în viața reală! Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești pot avea, în această săptămână, migrene, dar aceasta în primele zile. Nativii trebuie să fie foarte atenți, deoarece au o predispoziție la accidente, în special la laba piciorului, dar și la cap.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.