Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in perioada 18-24 mai, braveaza si cauta sa iasa in evidenta

Este foarte, foarte tare; nativilor Leu le-a venit inima la loc: contractul, alianța, parteneriatul pe care mizau, pe care și-au pus mari speranțe și pentru care au muncit ca niște robi, s-a definitivat! Din punct de vedere al dorințelor de afirmare profesională, nativii Leu sunt foarte mulțumiți. Dar încă nu au posibilitatea să se exprime liber! O parte dintre nativi au fost obligați să încheie un contract care le oferă un statul social, dar le răpește din libertate. Contractul are termeni foarte stricți.

Viața personală este petrecută mai mult cu grupul de prieteni, care le propune nativilor tot felul de întâlniri, ieșiri la distracții. Există în acest grup ceva care incită și face ca întâlnirile cu ei să fie pline de sare și piper. Este foarte posibil ca însuși partenerul de viață al nativilor Leu să organizeze aceste întâlniri. Banii pot veni din activități didactice, publicații, meditații etc. Din punct de vedere al sănătății, nativii Leu pot avea probleme legate de articulații, în special genunchi, în cazul în care nu își dozează eforturile și continuă în ritmul de săptămânile trecute.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.