Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: este de dorit ca nativii Gemeni sa nu incerce sa lamureasca ceva, ce tine de cunoastere, evolutie intelectuala, tocmai in saptamana 18-24 mai

Lucrurile, din ce scormonește mai adânc, tot atât de adând se ascund și ele. Sunt anumite lucruri care trebuie să rămână învăluite în mister. Poate fi vorba de cunoaștere efectiv. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii sunt incitați de acea problemă cu totul și cu totul, pentru că are un miez foarte profund și plin de mister. Viața romantică este plină de trăiri amoroase, și acelea învelite în mister și care se dovedesc a fi emoționante și interesante în aceeași măsură.

Poate fi vorba de un amor ascuns. Poate fi o simplă aventură pe care nativii o savurează din plin, dar care trebuie să rămână ascunsă cu orice preț. Poate fi ceva pe care nativii să simtă nevoia să îl țină ascuns fără un motiv aparte. Fetișul nativilor Gemeni din această săptămână: misterul! Banii vin de la alți oameni: partenerul de viață, partenerii de afaceri, moșteniri, credite. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile afecțiuni legate de cord.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.