Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara sunt extrem de creativi de ceva vreme incoace, dar in perioada 18-24 mai au posibilitatea de a pune in practica conceptiile lor

Dacă s-au gândit să scrie o carte, acum este momentul să depășească stadiul de strategie și să treacă la munca de scris efectiv. Dacă au un proiect în minte, acum este momentul să îl pună pe hârtie (sau pe monitor, după caz!). Relația cu copiii este foarte bună, nativii așteaptă de la ei vești bune cu privire la școală și acestea nu întârzie să vină. Dar, odată cu acestea, nativii Fecioară-părinți primesc și responsabilități în plus: copilul a fost admis la o școală înaltă, deci scoateți banii! Un ajutor din afară le prinde tare bine nativilor atunci când le este oferit, și le este oferit.

Nativii se aventurează, nu se tem să se îndrăgostească, sunt plini de avânt și se aruncă urmându-și sentimentele fără niciun fel de precauție. Dar sunt foarte precauți atunci când aud de căsătorie. De aceea, astrologul ZODIACOOL sfătuiește partenerii de cuplu ai acestor nativi să nu abordeze subiecte care să vizeze viitorul relației. Sănătatea este afectată de probleme care țin de gambe. Atenție, mai ales cei care suferiți de varice, acestea se pot inflama în cazul în care refuzați să vă manifestați liber.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.