Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in perioada 18-24 mai, sunt plini de personalitate si initiativa mai mult ca oricand

Nativii nu se sfătuiesc cu nimeni, nu îi poți întreba nimic că au senzația imediat că li se cere socoteală. Profesional, se repetă ceva. Au avut impresia că au depășit o anumită etapă, o stare de transformare profundă care le-a dat peste cap tot ce înseamnă profesie, poziție și acum par că toate se întorc. Nativii Berbec sunt interiorizați, dimt nevoia să stea mai mult pe acasă și chiar să fie lăsați în pace. Astrologul ZODIACOOL consideră că banii vin de la locul de muncă și că nativii au de acum încolo încă o scurtă perioadă în care au capacitatea de a se concentra pe activitatea de serviciu, care este la cote înalte.

Dar, cum spuneam, nativii au crezut că au depășit perioada de schimbări profesionale și că acum trec la a-și forma sau a se obișnui cu echipa din care fac parte, presupunând că și aceasta a suferit modificări. Dar nativii au încă de învățat, au încă nevoie de îndrumare. Viața romantică nu are nici vârfuri, nici sincope. Nativii merg într-un ritm destul de uniform. Aceia care sunt singuri nu prea au dispoziție pentru ceva nou, au alte preocupări care sunt prioritare acum. Sănătatea este destul de încercată, nu probleme grave, dar, cel puțin în primele două zile ale săptămânii, pot avea migrene. Atenție la probleme legate de gât, răceli, iritații.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.