Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: pentru nativii Balanta, in perioada 18-24 mai, viata de familie este esentiala in acest moment al vietii

Nativii sunt îndrăgostiți și s-au mutat de curând cu persoana iubită, și gândul lor este numai și numai la casă și la viața intimă. Nativii zodiei Balanță au de înfruntat o chestiune de pudoare, asumare, reținere atunci când vine vorba de amor. Nu îndrăznesc să se manifeste așa cum simt, au tot felul de rețineri. Se gândesc prea mult la cum trebuie să fie o relație și mai puțin la cum doresc ei să fie relația. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii vor trece peste acest impediment și își vor dovedi că se poate!

Viața nativilor Balanță este atât de retrasă și personală, încât se pot spune foarte puține lucruri despre domenii precum profesia sau banii. Pot spune despre bani că aceștia vin mai mult din moșteniri, credite, pensii, rente, decât din activitatea profesională. Nu-i nimic, mai aveți câteva zile de odihnă, pentru că nu peste mult timp interesul se va muta pentru un an de zile către profesie! Sănătatea este afectată de peobleme de toxine care pot provoca retenție de apă și implicit o stare de disconfort. Atenție la accidente care vizează talpa piciorului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.