Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in perioada aceasta, 18-24 mai, mai mult ca in alte dati, populatia este afectata pozitiv

Aceasta are curajul de a-și revendica niște doleanțe și pare că îi schimbă radical aiura: popor care știe ce vrea, care știe ce să ceară. Conducerea țării răspunde pozitiv, aș îndrăzni să afirm că între populație, mă refer la marea majoritate și conducere, este o înțelegere deplină! Mai greu de crezut așa ceva, dar uite că se poate. Locația este foarte importantă în această săptămână și fiecare dintre noi este afectat într-un fel sau altul de poziția sa, de locul în care se află.

Dacă locul care i se potrivește, prinde rădăcini, dacă nu, nu. Dacă nu, de ce, și dacă aflăm de ce, ce măsuri luăm. Cam așa se pune problema, nemaivorbind de problemele de teritorii care se pun cu din ce în ce mai multă insistență.
Așa cum am spus la începutul anului, se disting două categorii principale de nativi: una care părăsește locația, alta care primește în locul său de baștină străini. Știu, „străin” este un cuvând dur, dar acesta este cuvântul, altul nu avem!

Și ca să nu fie un străin, omul care s-a stabilit într-un loc are de învățat obiceiurile locului, trebuie, cu alte cuvinte, să se integreze. Orice abatere de la aceasta poate reprezenta, cel puțin în contextul actual, o agresiune, sau așa este percepută. Sunt sensibilități care țin de locul în care fiecare dintre noi avem rădăcinile și de aceea fiecare trebuie să-i respecte celuilalt sensibilitățile.

Suntem creativi și pasionali. Dorim să ne îndrăgostim, asta dacă nu am făcut-o până acum. Mai avem câteva zile de așteptat până ce Nodul Nord va ieși din domeniul sănătății, dacă socotim de la momentul „zero” al săptămânii. Va scădea  preocuparea pentru sănătate, nu va mai fi ținta preocupărilor noastre. Scade și interesul pentru problemele marii majorități a populației.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.