Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Taur evolueaza profesional, o persoana influenta, puternica ii propulseaza in cariera

Nativii doresc să călătorească!  Dar în situația dată se pot mulțumi cu o carte bună, cu un film.

Dar profesia este aceea care îi captează cu totul în această perioadă. Și astrologul zodiacool.ro promite o perioadă foarte bună în acest domeniu.

Dar nativii Taur sunt extenuați și îndatoririle profesionale le crează o stare de iritare. Mai ales că nativii au o perioadă în care sunt extrem de impulsivi.

Banii vin cumva printr-un prieten care pune o vorbă bună undeva. Și nu degeaba. Nativii au o bază solidă în ceea ce fac. O persoană influentă îi sprijină.

Viața romantică pare lăsată în planul doi, dar numai la prima vedere. Pentru că nativii sunt în prezența unei persoane importante, care îi atrage și cu care este foarte posibil să stabilească o relație.

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Taur pot avea migrene, mai ales la începutul perioadei analizate.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!