Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Sagetator incep sa devina plictisiti de munca pe care o fac zi de zi, vor sa iasa din zona de confort

Soarele intră pe domeniul comunicării și le face „pârtie” către tot felul de discuții, deplasări. Nativii Săgetător sunt mai comunicativi și mai mobili ca de obicei. Și veștile pe care le așteaptă de mult încep să vină!

Profesional, lucrurile merg bine, merg pe un palier, fară sincope, fără ceva spectaculos.

Dar munca de zi cu zi afectează nativii pentru că nu le lasă loc de ceva nou, merge într-o rutină care a început să îi cam enerveze, cel puțin așa vede astrologul zodiacool.ro.

Banii sunt bine aspectați. La începutul săptămânii sunt posibile încasări importante. Mai există o înclinare către achiziții de valoare, dar nu de obiecte neapărat necesare, tip electronice, ci de ceva care nativilor le face mare plăcere.

În viața romantică nativii se trezesc după o perioadă extrem de pasională că au ajuns la alt nivel, se gândesc să oficializeze relația. Unii! Alții, dimpotrivă, se hotărăsc să spună în sfârșit ce au pe suflet și să desfacă ceva ce nu mai merge.

Rațiunea spune că au de făcut unele analize referitoare la starea de sănătate și nativii, disciplinați, trec la fapte. Unele simptome îi îngrijorează și se hotărăsc să își facă un set de analize.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!