Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Pesti trebuie sa se organizeze putin, sa-si faca curat in ganduri si sa aleaga ce e mai bine pentru ei

Dorința de retragere, de relație directă cu Dumnezeu, de rugăciune în liniște este brusc curmată de o invitație la o petrecere!

Și stați în dilemă: să stau în cuibul meu sau să mă duc cu prietenii, că taaaare mă mai tentează! Astrologul zodiacool.ro vă recomandă să alegeți cu sufletul!

Viața profesională stă pe muche de cuțit. Avem un Nod Sud acolo! Ceva din trecut se face simțit acum. Aveți de înfruntat niște greșeli trecute, niște omisiuni sau atitudini nedrepte față de cei din jur.

Banii vin însă. Sunt plăți restante sau plăți curente. La începutul săptămânii este foarte probabil să faceți niște demersuri, negocieri care vor avea rezultate foarte bune.

Viața romantică este cumva, așa, „dragostea trece prin stomac!”. Ne miram sincer când este vorba de acești nativi, dar, odată și odată au și ei dreptul să se gândească la partea materială, că poate fi pentru cei cu firea lor, un rău necesar!

Sănătatea poate crea probleme pentru că anumite afecțiuni care nu au fost tratate la timp se pot croniciza. Și mare atenție pentru că există o predispoziție către accidente la scurtele deplasări.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!