Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Leu realizeaza ca sanatatea si relatiile din jur sunt afectate din cauza dedicarii locului de munca

Nativii Leu s-au eliberat de corvoada muncii, de fapt, mai bine zis, de obsesia muncii de zi cu zi pe care au desfășurat-o în anul care a trecut, dar sunt oarecum nemulțumiți de poziția lor la locul de muncă.

Profesional, nativii au un mare conflict referitor la un contract. Poate fi chiar contractul de muncă în baza căruia își desfășoară activitatea. Sunt tensiuni și nativul pare că este pe cale să explodeze.

Sfatul sincer al astrologului zodiacool.ro este acela de a gestiona aceste energii uriașe și de a le consuma în a face ceva cu totul ieșit din comun sau pur și simplu în a se elibera de anumite restricții care i se impun.

După atâta muncă este evident că și-a câștigat acest drept!

Banii nu sunt o problemă care să îi preocupe pe nativi în acest moment. Au sprijin de la partenerul de viață sau, aceia care defășoară afaceri, au parteneri care pot să vină cu un aport financiar exact atunci când trebuie.

Viața romantică este foarte intensă. Dar nativul Leu este preocupat în mod special de problema de cuplu.

Nu ar trebui, Soarele intră în acest domeniu și lucrurile prind o energie aparte. Și nativul trebuie să conștientizeze aportul pe care trebuie să îl aducă el însuși în cuplu.

Problemele de sănătate par că se mai ameliorează pe măsură ce nativii înțeleg că trebuie să se mai și relaxeze.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!